Szukałem tematu o modelach ale najwyraźniej nie dość dokładnie :/
Skoro to nie problem to wale prosto z mostu. Ja kupuje na
www.modeliki.pl Właściciel to bardzo rzetelny koleś, który sam jest kolekcjonerem. Niekiedy ciężko jest się z nim skontaktować więc najlepiej dzwonić na koma. Nie zwracajcie też uwagi na fakt, że na stronie wychodzi że model nie jest dostępny bo może okazać się inaczej. Właściciel operuje też na allegro pod nickiem "modeliki". Facet oferuje chyba najlepsze ceny na rynku.
Dobre opinie słyszałem też o e-hobby.pl chociaż sam nigdy tam nie kupowałem.
Tak jak ktoś powiedział G klasa to wyrób AutoArtu. Chyba najbardziej znananej firmy w branży. Produkuje ona modele na skalę masową ale zachowuje przy tym wysoką jakość - w jej ofercie znajdziecie zarówno klasyki (w tym W115) jaki i nowoczesne auta. W123 niestety robi tylko Revell , który z rewelacyjnych modeli nie słynie. Jednak jeśli uda się Wam dostać takiego za 120 zł to śmiało można brać. Z nowoczesnych aut warto tez rozglądać się za Kyosho. Jeśli macie więcej pieniędzy nie zastanawiajcie się i inwestujcie w CMC.
A tutaj
LINK to zdjęć modeli z kolekcji userów forum autoGaleria. JEst tam user, chyba Goniec, który ma niemal same Merce.