Zacznijmy od początku.
Nigdy i nigdzie nie powiedziałem, że jestem nieomylny i zdaje się, że potrafię się do swoich błędów przyznać. Wypominać błędy samemu je popełniając jest chyba jednak trochę lepiej niż pokazywać je tam gdzie ich nie ma -
link a propos "a propos" - nie tym razem kolego.
Jak coś mnie kłuje w oczy to zwracam na to uwagę bo istnieje coś takiego jak tzw. "netykieta" której Ty chyba nie znasz a i nasz forumowy regulamin jest w tej kwestii jasny. Jeśli jesteś na tyle zapracowany, że nie masz czasu czytać tego co piszesz to nie zmuszaj nas do czytania tego co wyprodukujesz.
Ja wzbudzam Twój śmiech - Ty moją litość.
Miałem dużą przyjemność poznać osobiście autora tego tematu i wiem, że jest on na tyle skromnym i świadomym człowiekiem by nie wyskakiwać przed orkiestrę będąc na forum raptem kilka dni.
Tak, jestem z Klubu i jestem z tego dumny ale nie upoważnia mnie to do czegokolwiek a na forum reprezentuję tu tylko i wyłącznie samego siebie a nie Klub, więc nie bardzo rozumiem co to ma wspólnego z moimi uwagami. Allegro mają obcykane chyba wszyscy szukający auta więc Twoja pomoc i opinie nie są konieczne - odpuść a zostanie Ci więcej czasu na czytanie tego co piszesz.
Kryzys powiadasz - być może. Świat się zmienia bo zaczyna brakować dobrze wychowanych, kulturalnych, elokwentnych ludzi których aż miło posłuchać i się czegoś od nich nauczyć. Teraz wszystko jest jak w supermarkecie - szybko, tandetnie, bez pomyślunku, wulgarnie, kozacko.
27 lat to już wiek średni? Się starzeję - to pewne.
Pozdrawiam i wątek ze swojej strony uważam za zamknięty a w przypadku chęci dalszej dyskusji zapraszam na priva.