Stałem się szczęśliwym posiadaczem w124 200te, trafiłem na wasze forum, szybka rejestracja i oto moje pierwsze WITAM.
Nie będe pisał jaki mietek jest wspaniały i cudowny bo i tak o tym wiecie...
Mój jest granatowy (midnight dark blue, z granatowa tapicerka), 136 konny, 100% seryjny (nie mylić z orginalny, niestety widać ze miał parę przygód), szyber, klima, orginalne felgi aluminiowe 15'... Tylko radio zmieniłem...
Co do planów to jak na razie:
- odgruzować
- doprowadzić do perfekcyjnej formy (chwilowo drobne problemy z wolnymi obrotami, luzy w przednim zawieszeniu, drobne niedomagania elektryki itp.)
- odświerzyć lakier (zaprawki, jak jego stan pozwoli to poler)
- elektryka szyb (elektryzczny szyber, dwustrefowa klima z termostatami i korbki?!?! Tak być nie może!)
- do kompletu kupić w114/115 lub jakąś ce
To tyle o aucie, pare słów o mnie:
imie - marek
ur. - 1983
zamieszkały- Warszawa-Ursynów (często Łoś za piasecznem, tam mieszka moja lepsza połowa)
zawód- mój poprzedni samochód

, architektura
zainteresowania- wszystko co śmierdzi benzyną, 2 kólka (dopiero zaczynam, kupiłem stara Jawe 350 i troche jezdze troche dłubię

), żagle, grafika i fotografia (obecnie studiuję artystyczną grafikę komputerową)
Jak by ktoś potrzebował pomocy, żeby podksoczyć z narzędziami czy linką (co ja piszę przecież gwiazdy sie nie psują!), czy poprostu zabić nude i pogadać przy "soczku" to ja zawsze chętny!