MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 24, 2025 9:31 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Candy78 pisze:

Lozesz... no i kolejny raz widac, ze samochody na F sa do niczego!! ;-)

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Albert pisze:
udowodniono, ze Kubice uratowal nie stopien zaawansowania bolidu, a napis na kasku.
Druga sprawa, nie bardzo rozumiem takie komentarze " a szkoda, ze sie nie zabil", jednak nie ladnie komus zyczyc smierci.. a ten, kto NIGDY nie przekroczyl dozwolonej predkosci niech pierwszy "rzuci kamieniem" bo plujecie na typa a nie wiecie jak bylo.
Absolutnie nie bronie go, nie popieram piractwa drogowego ani kierowcow-samobojcow ale pisanie, ze powinno sie typa rozstrzelac/zabic/nie zabierac do szpitala bo jechal ponad 100 kmh to takie troche... ja wiem, niesmaczne...

Drogi Albercie, nie życzę nikomu śmierci kto myśli. Ale jeżeli przez takiego idiotę ma zginąć ZNOWU ktoś z moich bliskich to niech się kretyn zabije na tym drzewie, na którym się zawinął. I może jestem zepsuty ale nie będzie mi go żal, bo co innego przekroczenie prędkości 100 km/h w miejscu gdzie nie ma ulic podporządkowanych, gdzie nie ma ludzi. Ale jak sam napisał zebda, ktoś mu z uliczki wyjechał.

Pozatym stwierdzenie gruuuuuuuubo ponad 100 to dla mnie ponad 150, a każda prędkośc powyżej 120 na zwykłych drogach to debilizm. Ciekawe czy powieziałbyś, że jest to niesmaczne jakby zamiast w drzewo trafił w ten samochód i zabił 2 osoby, które okazałyby się Twoimi znajomymi ?

Tytuł:
swój chłop

Drogi WeebShucie , ciekawe, czy powiedzialbys, ze to niesmaczne, jesli zawinietym na drzewie bylby ktos z Twoich znajomych ? czy moze uwazalbys ze " przekroczyl predkosc tylko na chwile, to co innego, nie jego wina, ktos mu wyjechal". Pewnie , ze dobrze ze nikogo nie zabil, ale takie komentarze ( niech sie nadzieje na drzewo, mozg mu wyplynie i splonie nastepnie zywcem ) sa cokolwiek nieeleganckie.
Mysle, ze kolezka wyciagnie wnioski z tej lekcji.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

banan jak banan, taki banan owiniety przy drzewie powstalby nietylko z mercedesa - nie ma to roznicy czy to merc, bmw, czy tez polonez, to prawa fizyki - moze auto z klatka, auto rajdowe troche by zniwelowalo zgniotke

Albert pisze:
...( niech sie nadzieje na drzewo, mozg mu wyplynie i splonie nastepnie zywcem )....

mysle, ze to ciekae i obrazowe zapodanie przykladu z mozliwego wypadku

"Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..."

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Albert pisze:
Mysle, ze kolezka wyciagnie wnioski z tej lekcji

Zaczynam w to wierzyć [szalone]

zebda pisze:
a to ze jezdzil on od zawsze troche po wariacku to inna sprawa...

Może jakby kogoś zabił to w końcu popatrzyłbyś jak na mordercę, bo takie zapierdal... jest dla mnie równoznaczne z wyskoczeniem na ulicę z bronią i strzelanie przed siebie, może się uda i nikogo nie trafi.

Tytuł:
wiarus junior

gibber pisze:
Leopoldzie, Ci, ktorym zylka puscila doskonale o tym wiedza, jesli czujesz sie skrzywdzony, to znaczy, ze w glebi duszy, czujesz, ze troche przegiales [zlosnik]

E tam, żadne projekcje psycho-egzystencjalne, żadne wypieranie ego świadomego przez ego imaginowane etc. :roll:
Ja po prostu tym razem, podkreślam - tym razem - akurat byłem 100% correct. No i musiałem to podkreślić, bo by mnie rozerwało :)
Pozdrawia dumny (z siebie) Leopold

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

gibber pisze:
Ok. Jednego natomiast nie rozumie, pomijając merytoryczny sens tej dyskusji. Broneq napisal swoje zdanie, po czym, przez osoby, ktore sie z nim nie zgadzaja zostal mowiac kolokwialnie "zjechany". Mam pytanie, czy inteligentni ludzie (ktorymi bez watpienia sa uzytkownicy forum MB/8 ) nie moga powstrzymac sie od zlosliwosci w strone osob z ktorymi sie nie zgadzaja. Czy w mniemaniu danej osoby pczucie posiadania racji upowaznia do obrazania i zwymyslania osoby, ktora racji nie ma ? Czy nie wystarczy napisac "Kolego, wg. mnie mijasz sie z prawda i nie zgadzam sie, bo...[przydałoby sie podac jakies argumenty]". Poruszam ten problem, bowiem wystepuje on na 95% forach internetowych, z tym, ze w wiekszosci opanowanych przez dzieci neo. Szkoda, gdyby takie reguly i takie zachowania mialy wejsc w kanon uzytkownikow MB/8.

Święte słowa.
Ja właśnie lubię to forum dlatego, że jednak takich przypadków jest stosunkowo niewiele.

Pozdrawiam.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5

Strefa czasowa UTC+02:00