/8 pisze:
Witam, skoro szukasz taniego auta tylko do wożenia po mieście po co Ci VIN?
po to że jak będę potrzebował pilnie sprzedać, to łatwiej oryginał niż składaka/szczepana
/8 pisze:
Blache niech nawet rdza atakuje, tylko żeby jeszcze jakieś zawieszenie wogóle było i żeby jak ktoś z tyłu usiądzie to żeby z kufrem nie odpadł - niech się nawet już troche łamie, czy szczeliny w tylnych drzwiach będą nie za super ale na pewno byś jeszcze pokatował ją.
już jeździłem pół roku takim co bałem się na nierównościach że pasażerowie z tylnych siedzeń zostaną na drodze z bagażami, dziękuję

/8 pisze:
Jeszcze dobrze by było jak byś bez szybra trafił - bo różnie to bywa a takto masz większą pewność że na głowę nie nakapie do środka .
szyber miałem i nie przeciekał

dlatego temat dotyczy Forda, bo jest tańszy w utrzymaniu, jeśli chodzi o beczkę to nie kupię strucla...
albo będzie jakaś super okazja (dobra blacha w dobrej cenie), albo nic
buckswizz pisze:
Panie Voytas,po opisie wyczytalem zes Pan w polskim holiwodzie,wiec skoro auto sie podoba i cena tez,to do Piaseczna masz Pan 2-2,5 godzinki jazdy,wiec moze warto je poswiecic i uprzedzic chetnych....
z roboty wychodzę po 17, więc będę najwcześniej na 20 (po 8 godzinach pracy), jescze dajmy na to pochmurny dzień i deszcz, to nic nie ocenię... (tak właśnie kupiłem Ropucha)
mimo wszystko jeśli zdążę to jutro tam podjadę (jeszcze pora przekonać mamusię, że drugi MB jest mi bardzo potrzebny i zgodzi się go kupić na siebie - zniżki OC)