Jak nie urok to przemarsz wojsk, a jak nie przemarsz wojsk to sr...ka
Wracajac dzis z pracy w korku niestety zatrzymalem sie lekko na poprzedzajacym mnie aucie...
...niech to szlag wszelki trafi, jakies ostatnio totalnie nie fartowne to auto sie stalo, ukradli wklad lusterka, listwy kawalek, gwozdz wszedl w opone, a dzis jeszcze to...
...maski nie dalem rady podniesc na miejscu, zaczep trzyma i puscic nie chce, pod spodem wszystko wyglada elegancko, mocowanie reflektora raczej napewno puscilo, polamany grill i obtarty czarny plastik delikutasnie (Mercedes tak zanurkowal jak dalem po hamulcu ze tablica rejestracyjna nadziala sie na zaczep do wciagania Opla Omegi B)...
...teraz na 150% wiem ze MB idzie na sprzedaz pytanie tylko czy robic go czy nie...jakie wstepnie koszty cenicie za cos takiego???
I jeszcze male foto niestety ale phonem robione:
I ostatnie zdanie, wybaczcie, ale musze...KUUUUUU*****WA! <br>
Dodano po 3 minutach.:<br> Aha...teraz jade na dzialke wypic piwo...nie jedno...
...szczescie ze Policyja (w wypadku moich blach gdy cos sie dzieje z mej winy musza byc na miejscu) wyrozumiala byla i bardziej odemnie interesowalo ich skad u mnie litewskie blachy, żarty zakonczyly sie na 200 zl i na szczescie bez punktow...