buckswizz pisze:
wiem,gdzie mozna kupic tanio uzywany,ale w naprawde ladnym stanie,przód wersja z czarnymi nakladkami
Jestem zainteresowany
jarcykkk@o2.pl napisz mi to na ten adres, dogadamy sie jakos
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
<br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
Maniek pisze:
keraj pisze:
nie wie ktos przypadkiem gdzie mozna kupic tanio nowy zderzak przedni do W123 ? znalazlem gdzies za ok 350zl. help...
Witaj!
Tych nowych po 300 - 400 zł nie kupuj bo po dwóch latach chrom z nich złazi płatami.
Lepiej poszukaj uzywek, nawet minimalnie uszkodzone czy przykorodowane posłużą dłużej niż te nówki podróby.
Oglądając zderzak zawsze zajrzyj w jakim stanie jest rant na który naciągnięta jest guma. W wielu ładnie z pozoru wyglądających zderzakach guma zdejmuje się razem z rantem a to już kwalifikuje zderzak na złom.
Dokladnie jest tak jak mowisz, zderzakow juz z 6 przebralem i przewaznie kazdy na rancie pod uszczelke jst wyzarty doslownie,,, zachowalem jeden ale z wylamanym bocznym ramieniem mocujacym i partacko przyspawanym przez co zderzak jest uniesiony lekko w gore ze woda po deszczu stoi pod lampami i jakos rusza sie ehh... ale znalazlem strone gdzie tanio mozna kupic cale mocowania do zderzaka wiec brakuje tylko zderzaka...