Witam, mam w jakimś Komputer Świecie czy innej gazeice całkeim duży artykulik o tym, zaraz znajde i coś napiszę a jak nie pomoże to wyślę skan całego artykułu, themod <br>
Dodano po 10 minutach.:<br> Już mam, cały artykuł jest poświęcony odzyskiwaniu skasowanych zdjęć z kart pamięci, jest tam opisany program "PC Inspector Smart Recovery", należy pamiętać aby po skasowaniu zdjęć, które chcemy odzyskać nie robić nowych fotek!! A teraz po kolei co i jak

, instalujemy program (z tego co mi wiadomo darmowy i bez problemu w necie do znalezienia), uruchamiamy program i podłączamy kartę pamięci do komputera (za pomocą czytnika lub aparatu cyfrowego). Wskazujemy dysk wymienny, z którego skasowaliśmy pliki, wybieramy również format odzyskiwancyh plików ( w przypadku zdjęć będzie to zwykle JPG) oraz ścieżkę na innym dysku twardym, gdzie program zapisze odzyskane dane. Klikamy START i powinno się udać. Jeśli były by problemy to proszę o kontakt to coś wymyślimy albo znajdziemy inny program, pozdro, themod