Trzy kobitki wracają z wypadu weekendowego w Zakopanem , zapada mrok , zachciało sie im sikać więc zatrzymóją samochód ,przebiegły przez ulicę , było ciemno jakiś murek , no to hop , ściągają majtki i leją , patrzą krzyże , groby , no to ładnie mówi jedna jesteśmy na cmentarzu , i pouciekały.
po tygodniu mężowie owych kobitek spotykają się w barze i rozpoczynają dyskusje o wyprawie swoich żonek, pierwszy mówi:
- moja żona to mnie chyba zdradziła na tej wycieczce , wróciła do domu bez majtek!
- moja to napewno , wróciła bez majtek i całą dupe w glinie miała!
- a ja nie mam wątpliwości , nie dość że wróciła bez majtek , cała dupa w glinie , to jeszcze na dupie miała przyklejone " NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA-" <br>Dodano po 2 minutach.:<br> Trzy kobitki wracają z wypadu weekendowego w Zakopanem , zapada mrok , zachciało sie im sikać więc zatrzymóją samochód ,przebiegły przez ulicę , było ciemno jakiś murek , no to hop , ściągają majtki i leją , patrzą krzyże , groby , no to ładnie mówi jedna jesteśmy na cmentarzu , i pouciekały.
po tygodniu mężowie owych kobitek spotykają się w barze i rozpoczynają dyskusje o wyprawie swoich żonek, pierwszy mówi:
- moja żona to mnie chyba zdradziła na tej wycieczce , wróciła do domu bez majtek!
- moja to napewno , wróciła bez majtek i całą dupe w glinie miała!
- a ja nie mam wątpliwości , nie dość że wróciła bez majtek , cała dupa w glinie , to jeszcze na dupie miała przyklejone " NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA-"
_________________ Till Lindemann napewno jeżdził 123
|