osobiście każde zakupy zaczynam od ustalenia poziomu cen za pomocą sklepu internetowego firmy Intercars i rzeczywiście kształtuje się to normalnie
fcf pisze:
gdzie z takim silnikiem, kurw..ile to pali po co ci to i takie tam pierdoly, choc troche istotne
to niech se kupią golfa lub innego plastika (choć osobiście nic do nich nie mam), a przecież przeciętny Polak nie kupi samochodu z motorem V12 aby nim codziennie jeździć po kilkadziesiąt km ... bo statystycznego Kowalskiego nie będzie na to stać ... a podejrzewam, że każda z tych "marudzących" osób chciałaby posiadać taką furę
ja też ... bardzo podobał mi się program (nie pamiętam tytułu) na Discovery, gdzie pokazywali garaże kilku różnych osób, a w każdym z nich po kilka ciekawych superaut a do codziennej jazdy mieli jakiegoś plastika.
pewnie że zamienniki są dobre do montowania, lecz trzeba popytać wcześniej o markę ... jakiś czas temu dowoziłem części na Żerań do fabryki (czytaj montowni) i jak zobaczyłem jakie zakłady w Polsce robią części na pierwszy montaż to byłem w szoku ... no i jeszcze to, iż tabliczki znamionowe biją jako Korea lub Avto Zaz Ukraina
jak by się dokładnie wgryść w temat to wiele dziedzin życia by nas przerosło, wracają do części, jeden z zakładów w bliskiej okolicy robi kompletny wydech do Golfa V z silnikami TDI (na pierwszy montaż z nr seryjnym - widziałem na własne oczy) - przecież Mercedes też ma jakiś dostawców?