Mam w planach kupienie kolejnego mercusia Tym razem chcialbym cos w diselku Bo obecnie mam benie a aut juz troche mialem i zadne jeszcze nie bylo "Dislem" narazie to tylko plany ale napewno kupil bym cos w przyszle lato czyli 2008 odlegle ale grosz do grosza i bedzie ... No wlasnie ? chcialbym przeznaczyc na zakup autka powiedzmy 35 tysiecy Do czyli jesli by mial pochodzic z De to koszty itp musialyby sie zmiescic w tej kwocie Ktorys z szanownych klubowiczy wiem ze kupil albo ma kupic 210tke Wlasnie cos takiego mi sie sni Tesciu ma tylko ze w combi 2,9 td Awangarde xENONEK skorka bajera ... Czytalem tez post w ktorym jest podobne pytanie z tym ze chodzi o silnik do 210 ... Moze napisali by cos koledzy ktorzy maja ten model Merca ?

Czy warto kupic ten model czy moze uskladac jescze troszke i kupic cos innego ? Ale wiadomo ze tak odkladajac i odkladajac to mozna wkoncu dojsc do wniosku poco kupowac uzywane lepiej odkladac 40 lat i kupic nowe
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Ale to chyba nie na tym polega ... Lubie czasem ostra jazde Ostra nie znaczy szkodliwej dla uata MIanowicie w trasie podrozuje czasem i nawet do 2 tysiecy km w jedna strone i spowrotem