Witam
Wiktor Chilon pisze:
spotkasz też dużo takich ludzi z którymi masz o czym pogadać, i są tak zwanym dobrym towarzystwem, ogólnie całe forum składa się z takich ludzi, gdzie znajdziesz taką atmosfere?
Wszyscy z tego forum są moimi najlepszymi przyjaciółmi. Najchętniej spędzam wolny czas z Wami, rozmawiając, i czytając wasze wypowiedzi, i pomagając Tacie przy "Groszku".
Bardzo się cieszę, że dzięki Tacie trafiłem tu i poznałem tak wspaniałych ludzi jakimi Wy jesteście, takich fajnych ludzi jakimi Wy jesteście pewnie wielu nie spotkam, w życiu. Zawsze chętnie pomagacie, fajnie witacie nowych użytkowników, jesteście taką zgraną grupką, poprostu to forum i jego użytkownicy jest IMHO idealne.
czmiel pisze:
(czego Ci najbardziej życzę )
Bardzo dziękuje.
czmiel pisze:
jesli masz kogoś w warsztacie
Jakieś 50m obok mojego domu (dwa domy od mojego) jest warsztat, a jeszcze mój Tata ma znajomych, którzy pracują w warsztacie.
markslav pisze:
Wydaje mi się ze musisz najpierw specyzowac czy chcesz auto klasyczne, czy obojhętne Ci to byle by był Mercedes...
Narazie jest mnie to obojętne, bo lubie wszystkie Mercedesy, ale raczej chyba wybiore współczesne, ponieważ są młodsze i większe prawdopodobieństwo na to, że będą w lepszym stanie.
Wiktor Chilon pisze:
Popieram przedmówce, i podstawowe, co oczekujesz od auta?
Co to znaczy lans ??
Ja od autka oczekuję tego, aby się bardzo nie psuło, żeby było Mercedesem, palic może tyle, żeby starczyło na paliwo, żeby miało wspomaganie kierownicy, i żeby było wygodne.
Dziękuje za odpowiedzi.
Jeszcze mam takie pytanko, jakie były Wasze pierwsze autka ??