Nie mam wiadomosci na temat kupna silnika do tego potwora, ale cus napisze...
Kiedys z dziedkiem robilismy taki sprzet dla jego znajomego...... kurde masakra, wojowalismy 2 tygodnie metodami garazowymi, ale dalo rade. kolesiowi sie pasek rozrzadu urwal, zawory pokrzywione, glowica peknieta - radzilismy na zlom albo na czesci sprzedac ale koles chyba byl pasjonatem

i sie uparl. Najgorsze bylo ustawienie pompy, ale jakos dalo rade.
Ciekawostka: wiecie ze w w tym sprzecie w silniku 1.0D panewki byly klejone jakims specjalnym klejem?? zawsze mnie zastanawialo, przy remoncie jak je spowrotem przykleic...... kropelka??
Pozdrawiam <br>
Dodano po 52 sekundach.:<br> Nie mam wiadomosci na temat kupna silnika do tego potwora, ale cus napisze...
Kiedys z dziadkiem robilismy taki sprzet dla jego znajomego...... kurde masakra, wojowalismy 2 tygodnie metodami garazowymi, ale dalo rade. kolesiowi sie pasek rozrzadu urwal, zawory pokrzywione, glowica peknieta - radzilismy na zlom albo na czesci sprzedac ale koles chyba byl pasjonatem

i sie uparl. Najgorsze bylo ustawienie pompy, ale jakos dalo rade.
Ciekawostka: wiecie ze w tym sprzecie w silniku 1.0D panewki byly klejone jakims specjalnym klejem?? zawsze mnie zastanawialo, przy remoncie jak je spowrotem przykleic...... kropelka??
Pozdrawiam <br>
Dodano po 1 minutach.:<br> cus sie spieprz.... sory za 2 te same komenty, jak da wyciac to prosze...