georem pisze:
Wyraźnie jest napisane że 500SEC to C140 z oznaczeniem SEC bo jest przed liftem, a CL420 to C140 po liftingu.
Ja caly czas mam na uwadze M119, a nie "stare" M117. Zeby to tak wyraznie bylo napisane w pierwszym poscie, to nie powiedzialbym.
georem pisze:
Każdy ma do tego prawo i żyć w nieświadomości. Jeszcze wiele lat nauki i doswiadczeń przed Tobą.
Jakies 10 lat nauki uwazam ze wystarczy, co do nowszych silnikow sie nie wypowiadam, ale i tak jestem uwrazliwiony na wszelkie sugestie. Czlowiek nie rodzi sie omnibusem, ale czego od razu mam uznawac, ze moi znajomi klamia?
georem pisze:
Proponuję pytać, a nie wyzywać.
A czy ktos tu kogos wyzywa na lance? Bez przesady, zyjemy w mniej wiecej cywilizowanym kraju. Ja sam nigdy nie jedzilem V8, ale niby czemu mialbym nie wierzyc znajomym. To nie sa ludzie ktorych znam jeden dzien, jedza tymi samochodami dobre pare lat i juz sporo sie moglem nasluchac, jesli chodzi o spalanie, eksploatacje itp. A to ze ja jezdze R6, wcale nie znaczy ze zyje w jakims innym swiecie. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.. A dobrego V8 ze swieca u nas szukac.