georem pisze:
Kup sobie, to kosztuje kilkanaście złotych, a jak już rozbierać to szkoda robic to 2 razy.
Jeśli się zdecyduję, a chyba jednak kupię tą tulejkę dla pewności- ory. simmering kupiłem w serwisie za 30 zł a tulejka jest za 120 zł! Kurde, wiem co chcę robić ale ew. zużycia jakiegoś elementu nie będę w stanie stwierdzi co daje 50/50 szans na niepowodzenie
Jak sobie pomyslę ile wydałem tych 20-30 zł w salonie gwiazdy to mi się przypomina Pan w serwisie wiedzący jak się nazywam, ten obrzydliwy czarny CL w promocji za 620 tys zł, obok którego co drugi dzień przechodzę
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-dzisiaj do odbioru kolejne duprele - 100 zł
(me: how) pisze:
to Twoja Paulina sama nie da rady.
byś się zdziwił - czekam teraz tylko na mail-a - "Chciałabym Tobie przypomniec o rękawiczkach gumowych, papierze ściernym 800, tych metalowych włosach no i czy odebrałeś juz części????!!!"
Teraz tylko trzeba ją odpowiednio oburzyć tzn wkurzyć a odkręci te śruby jedną ręką
Mam jeszcze zamiar dokonać rzeźby z tylnymi uszczelkami zbierającymi - ze względu na cenę ok 350-400 zł postanowiłem przyjrzeć się tematowi bliżej. Stwierdziłem, że rdzeń tej uszczelki jest taki sam jak tej na drzwiach - pasuje bo sprawdzałem. Różnice to dłuższy kołnierz gumowy no i wygięcie - zakupiłem dobre kleje no i arkusz gumy EPDM i bede rzeźbił z przedniej uszczelki za 50 zł! Ciekawy jestem co z tego wyjdzie! Jeśli sie uda - będzie estetycznie i funkcjonalnie - to wrzucę foty na forum a zaoszczędzona kasa pójdzie na uszczelki wokół drzwi
Pytanie do Marcin280e:
Swego pieknego czasu na zlocie w Legionowie rozmawialiśmy o automatach i moim egzemplarzu - trzeba by było do niej zajrzeć i powymieniać co nie co. Czy byłbyś w stanie, w chwili wolnego czasu pobawić się w te klocki??? U nas w Poznaniu wszyscy mechanicy są najlepsi

i wysłuchiwanie ich szczebiotania wywołuje u mnie odruch wymiotny... Jest jeden, warty uwagi ( aż unosi się z dumy nad ziemią i ma aureole ) i polecany przez wszystkich ale nasze biopola coś nieteges!
Dla mnie podchodzi do zbyt rzeczowo - jeśli mnie rozumiecie.
Ew. ceny i logistyka na PW!
O kurde już późno....
Do pracy....
pozdrawiam