hmm
naklejki to juz moja robota, poprzedni wlasciciel jezdzil nim tylko do pracy i z powrotem, praktycznie nie widzial terenu
opony - to byl moj wybor, szukalem czegos pomiedzy AT i MT i udalo mi sie znalezc- BFG TracEdge rozm. 235/85/16 i jestem z nich bardzo zadowolony, w terenie ida prawie tak dobrze jak MT a na czarnym przyzwoicie no i zimy sie nie boje, snoorkel i wyciagara - napewno przyjdzie czas pozostaje tylko kwesita pieniazkow, poki co uzywam go na codzien i moim celem sa bardziej wyprawy turystyczne niz extremy, nie mam tendecji do katwania sprzetu w terenie - szkoda mi go troche no i ceny ewentualnych czesci sa....
hmm zastanawiam sie nad silnikiem z jednej strony z regoly jak sie poprawia fabryke to sie na tym kiepsko wychodzi, a z drugiej strony 120km to nie to co 88km
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
tylko wtedy pewnikiem musialbym skrzynie na 5tke wymienic,
co do silnika - bylbym potencjalnie zainteresowany, moze dalo by sie zrobic taka cwana konwersje - zeby zalozyc 617A do mojego merca i tylko blok z numerem zostawic? kolektor jest chyba tylko troche inny, no i trzeba by chyba zmodyfikowac dolot powietrza -silnik chyba potrzebuje go troche wiecej? jest to realne? albo raczej inaczej --> wszystko sie da zrobic tylko za ile
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
calosc nie powinna przyspozyc chyba wiekszych problemow? co o tym myslicie?