a ja powiem krotko i na temat bo troche tym zlomem obracam
najlepiej konfiguracyjnnie jakosciowo i parametrowo do ceny wygladaja ACERy do tego sa naprawde malo awaryjne (troche tego sprzedaje) w porownaniu do innych firm
ostatnio poza Fujitsu ( takie sobie mi sie nie podobaja wogole do tego dosyc awaryjne) HP (albo raczej LG robione na zlecenie HP....... nie bede sie wypowiadal jezeli chodzi o nizsze modele bo nie ma o czym mowic ) Toshiba ( ok ale ceny troche zbyt duze jak na konfiguracje ktorym wiele brakuje) Prestigio...(nie bede komentowal niech sie np Dobrzan wypowie co to za padla) Maxdata ..... czy Calofornia Access czy cos takiego (wogole nie sprzedajemy szkoda nerwow) Sony ( fajne z tym ze drogie bardzo w solidnych konfiguracjach)
Dorawlismy i testujemy sprzet o nazwie PACKARD BELL
przyklad 2 849,61 zł - PB77Q01248 FZ35-212 15,4'' DV CM410 1.46GHz 1024MB 100GB DVD+/-RW DL WiFi itd ...
Osobiscie sprzedalismy i bawilismy sie modelami z 17 calowymi matrycami za ok 4800zl i ....... rewelka

nic wiecej powiedziec nie moge bo czasu troche za malo minelo zeby ocenic jakosc
osobiscie polecam bardzo acerka AS5101AWLMi jakosc i konfiguracja do ceny jest naprawde niezla
poza 120 gb dyskiem 1gb ramu ( procek turion 64 2ghz) masz czytnik kart, fajna kamerke wbudowana, bluetooth, karte WiFi matryca 15,4 i np winde w zestawie Cena tego sprzetu w takiej konfiguracji to niecale 3700zl ale naprawde niezle to sie buja

minusem jest zintegrowana grafika i 12 miesieczna gwarancja... no ale nie ma rzeczy idealnych

i tyle
Jezeli ktos nie jest fanem battlefield ( jak ja:P:P) i nie bawi sie np fotkami o bardzo duzych rozdzielczosciach czy autocadem na profesjonalnym poziomie czy 3d nie potrzeba mu lepszego czy mocniejszego sprzetu bo po prostu tego nie wykorzysta ....... i nie ma sensu wydawac 5 tys na sprzet zeby tylko sie pochwalic bo to poprostu glupota...
pozdrawiam