MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 30, 2025 12:39 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop

Cytuj:
Ykhm..., eeeee, ten no....
pojechałeś widzę kolego, sanitarnym po całości .

po pierwsze nie ja tyko lakiernik, miał założyc nadkola i tak zrobił. Po drugie, zgadza sie "po całości sanitarnym" i co w związku z tym? Źle? To jak powinno być poprawnie?

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

wywal ten silikon,zastąp go smarem

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
weteran

Frozen.Vodka pisze:
Cytuj:
Ykhm..., eeeee, ten no....
pojechałeś widzę kolego, sanitarnym po całości .

po pierwsze nie ja tyko lakiernik, miał założyc nadkola i tak zrobił. Po drugie, zgadza sie "po całości sanitarnym" i co w związku z tym? Źle? To jak powinno być poprawnie?

Po pierwsze, nawet Łukaszek napisał o silikonie, zwłaszcza takim, przy nakładaniu którego smród octu chce urwać nos. Po drugie wygląda to jak pełna kupa (wg mnie, może innym się podoba), po trzecie i tak zaraz gdzieś odlezie i.. tak można "po" mnożyć. Po ostatnie wreszcie, nie sypiam z Tobą, ani nie piję, i nie mam wiedzy czyje ręce nakładały tą maź - Twoje osobiście, czy cudze na zlecenie właściciela - w tym przypadku ma to tu średnie znaczenie :-? .
Jak być powinno? A jak stryjenka uważa, Twoje auto, każdy ma swoje pomysły na antykorozję, Twoj jest taki, ja mam inne. Jeśli o mnie chodzi, to możesz se to nawet zabetonować, albo Atlasem zakleić.
A lepszy byłby choćby byle uszczelniacz do dachów na bazie bitumicznej, jakiś neutralny akryl może. Zapytaj w Platformie, skoro tak Cię budowlanka kręci.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

dokładnie chłopie nie silikon!!!!massa uszczelniajaca czarna do kupienia w chemi samochodowej, klej do szyb samochodowych itp. z powodu silikonu prawie wypadła mi szyba przednia w śp. fiacie bo ktoś wkleił na sanitarny właśnie , ramke do uszczelki zeżarło dokładnie a nic nie było widać bo guma zasłoniła :(

koń jaki jest ...każdy widzi ,,,, silnik musi coś spalać:albo benzynke, albo olej , albo zawory...""

http://www.kolderki.org/kolderki/pages/ ... php?nr=275

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Frozen nie przejmuj się ;) , twoi fachowcy jak wszyscy inni chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle [zlosnik] - ale nie można im dobrych chęci odmawiać, bo kolor silikonu nawet do twojego Antracytu dobrali dobry. [zlosnik] [zlosnik]

MB S210 E430 4matic

Tytuł:
wiarus junior

Zrobił jak uważał, może nie wiedział, co popełnił jakąś zbrodnie, ludzie nie przesadzajcie, z powodu jakiegoś sylikonu oczy byście sobie wydrapali, jeżeli jeden z drugim wie jak to zrobić poprawnie, to przoszę was bardzo wytłumaczcie po ludzku, nie zachowujcie się jak gówniarze [szalone]

Tytuł:
swój chłop

Szkoda słow. Szczególnie jak czytam w niektórych Panów ostatnio... agresja aż kipi... Tylko po co publicznie? może lepiej w poduszkę w domciu ? Ale dziękuje za niezwykle pomocne wskazówki i popisy "oralne".

---- Ex W124 QP "Nietoperz" -----

--------- W140 "Helga" -----------

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Numer GG: 60349017
wojz pisze:
Po pierwsze, nawet Łukaszek napisał

Ty facet albo się odwalisz odemnie albo wyjasnij o co ci chodzi.
W co któryms poście piszesz do mnie per Łukasz,Łukaszek.
Masz jakieś skrzywienie czy co???
Nie pamietam,żebym ci się przedstawiał.Moze dlatego,że wolę jednak dziewczyny od chłopców,ale jak cos to mam jednego znajomego.
On lubi chłopców i pomarańczowy kolor.
Zakładam,że nie jesteś gejem i zaryzykuje i przedstawie ci się z imienia.Mam na imie Eryk.Jeśli już bedziesz chciał podkreslic swoje preferencje ,to to jest własciwe imię.
Na temat twoich barwnych wypocin, o autach innych osób nic nie bede pisał,gdyż to sprawa twojej kultury osobistej.
I pamietaj chłoptasiu Eryk.

Tytuł:
weteran

THC pisze:
wojz pisze:
Po pierwsze, nawet Łukaszek napisał

Ty facet albo się odwalisz odemnie albo wyjasnij o co ci chodzi.
W co któryms poście piszesz do mnie per Łukasz,Łukaszek.
Masz jakieś skrzywienie czy co???
Nie pamietam,żebym ci się przedstawiał.Moze dlatego,że wolę jednak dziewczyny od chłopców,ale jak cos to mam jednego znajomego.
On lubi chłopców i pomarańczowy kolor.
Zakładam,że nie jesteś gejem i zaryzykuje i przedstawie ci się z imienia.Mam na imie Eryk.Jeśli już bedziesz chciał podkreslic swoje preferencje ,to to jest własciwe imię.
Na temat twoich barwnych wypocin, o autach innych osób nic nie bede pisał,gdyż to sprawa twojej kultury osobistej.
I pamietaj chłoptasiu Eryk.

Ej, Nancy Boy.
Eryk powiadasz teraz jesteś? Niech będzie Eryk, w białej, przeszczepionej W123 200 ze Zgorzelca.
A jak byłeś Dozorcą, to jak miałeś na imię? Bo w czasie lukasz200 zakładam, że Łukasz?.

P.S. Fajne rzeczy na Allegro kupujesz :lol: .

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Numer GG: 60349017
wojz pisze:
THC pisze:

Ej, Nancy Boy.
Eryk powiadasz teraz jesteś? Niech będzie Eryk, w białej, przeszczepionej W123 200 ze Zgorzelca.
A jak byłeś Dozorcą, to jak miałeś na imię? Bo w czasie lukasz200 zakładam, że Łukasz?.

P.S. Fajne rzeczy na Allegro kupujesz :lol: .

Bez komentarza.

Tytuł:
wiarus junior

Przypominam że w tym wątku chodzi o nadkola, jeżeli chcecie się publicznie obrzucać błotem i przy okazji nie tylko siebie, róbcie to na priv. [szalone]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00