MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 8:20 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
wiarus senior
Awatar użytkownika

W koncu sciagnalem na kompa z Nokii N70 pliki z koncertu Manu Chao z Open'er-a i okazuje sie ze Real Player nie chce ich odtwarzac, a dodatkowo tez jak chce sciagnac jakies support to wyskakuje ze go nie ma. Wiecie czym odtwarzac te pliki? One maja rozszerzenie .gp czy cos takiego.

Kiedyś:
Matiz z kratką - Twardy Zawodnik; MB W124 230TE Aut. - Baleron Forever; Ford Focus II 5d - Fantastic Sam Plastik

Dziś:
Ford Focus kombi III - cholerne 6 biegów!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Hej. Jak możesz to wystaw mi gdzieś na www, te pliki, albo prześlij via e-mail (harrier@bsdtruck.net), o ile ma to sens, i ja nad tym popracuję u siebie... poza tym sam chętnie obejrzę ten koncert, bo niestety nie mogłem być.

Zajrzyj jeszcze tu: http://komputery.katalogi.pl/temat56936/

Pozdrawiam,

Tytuł:
weteran

zebda pisze:
z koncertu Manu Chao z Open'er-a

Placków przypadkiem nie nagrywałeś? [cool]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

QuickTime Player powinien Ci pomoc, przynajmniej *.3gp z mojej Nokii odtwarza ;)

Jak juz zobaczysz to podziel sie wrazeniami z jakosci tych filmikow bo ciekaw jestem co N70 potrafi ;)

pozzz

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Koncert caly nie jest nagrany...chcialem nagrywac jak najwiecej ale wolalem skakac i tanczyc w czasie koncertu, a jak skakalem to mialem problem z utrzymaniem kadru.

Widzialem tylko Fisza i Manu Chao, niestety do roboty szedlem dnia nastepnego, czyli...

...o 13.00 wyjechalem z Lodzi, o 18 bylem w Trojmiescie przed 19.00 dotarlem na miejsce, 21.00 koncert Manu Chao, 23 z minutami wyjazd z Open'er-a, potem gubilem sie po Trojmiescie (fatalne oznakowanie), jak dotarlem na obwodnice to juz prosto do Lodzi no i o 5.00 bylem na miejscu, poczym chwila spania i spoznilem sie do roboty (poszedlem na 10.00)...mam nadzieje ze juz wiesz czemu Plackow nie widzialem i nie nagralem...

...jak dotre do domu to postarami ci sie wysalc Harrier. <br>Dodano po 11 godzinach. 19 minutach.:<br> Odtworzylem wszystko...nagrywalem na sredniej jakosci i....

...dzwiek nagral sie elegancko ale obraz to tragedia, wystarczy troche powiekszyc i piksel oni piksel, do tego obraz plywa...choc nie wiem jakby to wygladalo jakby jakosc byla najwyzsza...taka to jest Nokia N70...pozatym powiem szczerze ze nie podoba mi sie ten telefon...male przyciski, malo Nokiowski i jeszcze to menu przez Orange dodane brrrr...

...nie ma to jak stare dobre 6310i ;)

Kiedyś:
Matiz z kratką - Twardy Zawodnik; MB W124 230TE Aut. - Baleron Forever; Ford Focus II 5d - Fantastic Sam Plastik

Dziś:
Ford Focus kombi III - cholerne 6 biegów!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

zebda: Ja bez problemu obejrzałem ten filmik za pomocą programu mplayer. Wersję dla windows można ściągnąć z http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html . Program się obsługuje z wiersza poleceń, więc nie łatwo, ale przy odrobinie dobrych chęci można obejrzeć wszystko.

Małe hałtó:
1. ściągasz
2. rozpakowujesz (najlepiej na c:\)
3. uruchamiasz wiersz poleceń
4. w wierszu poleceń piszesz: cd c:\mplayer (o ile dobrze pamietam, chodzi o to, żebyś przeszedł do katalogu gdzie jest plik mplayer.exe)
5. dalej piszesz: mplayer.exe [tu_ścieżka_do_pliku_jaki_chcesz_odtwarzać]

i powinno wszystko śmigać...

Pozdrawiam,

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00