Koncert caly nie jest nagrany...chcialem nagrywac jak najwiecej ale wolalem skakac i tanczyc w czasie koncertu, a jak skakalem to mialem problem z utrzymaniem kadru.
Widzialem tylko Fisza i Manu Chao, niestety do roboty szedlem dnia nastepnego, czyli...
...o 13.00 wyjechalem z Lodzi, o 18 bylem w Trojmiescie przed 19.00 dotarlem na miejsce, 21.00 koncert Manu Chao, 23 z minutami wyjazd z Open'er-a, potem gubilem sie po Trojmiescie (fatalne oznakowanie), jak dotarlem na obwodnice to juz prosto do Lodzi no i o 5.00 bylem na miejscu, poczym chwila spania i spoznilem sie do roboty (poszedlem na 10.00)...mam nadzieje ze juz wiesz czemu Plackow nie widzialem i nie nagralem...
...jak dotre do domu to postarami ci sie wysalc Harrier. <br>
Dodano po 11 godzinach. 19 minutach.:<br> Odtworzylem wszystko...nagrywalem na sredniej jakosci i....
...dzwiek nagral sie elegancko ale obraz to tragedia, wystarczy troche powiekszyc i piksel oni piksel, do tego obraz plywa...choc nie wiem jakby to wygladalo jakby jakosc byla najwyzsza...taka to jest Nokia N70...pozatym powiem szczerze ze nie podoba mi sie ten telefon...male przyciski, malo Nokiowski i jeszcze to menu przez Orange dodane brrrr...
...nie ma to jak stare dobre 6310i