MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 8:17 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop

Cytuj:
Oto wynik rentgenu: "Złamanie bocznej ściany zatoki szczękowej lewej z przemieszczeniem odłamu kostnego w okolicę imiennego zachyła zębodołowego z zaczineiniem światła zatoki oraz złamanie na pograniczu trzonu kości jarzmowej lewej i wyrostka skroniowego tej kości"

i nie latała Ci samopas? Dobrze ze nie pęknięta w całości:( ale i tak że nie wyłeś... (twajdziej) a to qwa boli jak cholera.

ale faceta masz na widelcu (o ile to jakas pociecha w ogóle)

3maj się dziarsko!

Cytuj:
Frozen, taki spokojny wafel jak Ty mogl byc pobity? Niemozliwe... to prawie jak zart!?

zapewne to przez malo wyparzona buzie?

Nie chcę być wyrywny, ale nie bardzo wiem do czego pijesz, więc najpierw proszę doprecyzuj w/w.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Frozen.Vodka pisze:
doprecyzuj w/w.

to zart, przeciez widzialem Cie na zlocie i jestes cholernie spokojnie i bardzo zartobliwy, wiec kto smial Cie tak "zalatwic" i za co? (za kobiete?)
i dzieki za piwko swego czasu :P

"Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..."

Tytuł:
swój chłop

On był z "czerwonych beretów" i koniecznie chciał coś udowodnić. A że do tego miał z 1 promil vodeczki na rozluźnienie i białe buty (co pozornie tylko nie ma znaczenia:) to sobie chlopak ulżył. Czlowiek (czyt. ja, bo tamten raczej umysl szympansa) był młody i głupi i myślał że podoła wiec sie postawił... no i było jak było [obity2] Krótko i dobitnie dostałem wpier..ol i to solidny. Ale dzisiaj powiem otwarcie bardzo sie ciesze, nie przecenilem sie juz potem nigdy [smiech]
Czasem zeby nie dostac wpier... trzeba zrobic szybkie spier... szczególnie jesli leci za tobą czterech wygolonych panów z kijami (mam nadzieje ze to byly tylko kije) w nocy przy Wilenskim [szalone]

---- Ex W124 QP "Nietoperz" -----

--------- W140 "Helga" -----------

Tytuł:
swój chłop

Frozen.Vodka pisze:
Czasem zeby nie dostac wpier... trzeba zrobic szybkie spier... szczególnie jesli leci za tobą czterech wygolonych panów z kijami (mam nadzieje ze to byly tylko kije) w nocy przy Wilenskim [szalone]

najlepszy pomysl to wyrobienie sobie pozwolenia na bron:). Ja zaczynam sobie wyrabiac od wrzesnia chyba, trwa to rok. Uzyc broni palnej mozesz w obronie wlasnej badz innych. Najwazniejsza jest pewnosc siebie i baseball w bagazniku badz inny sprzet tego pokroju (nie trzeba sie umiec bic), jak widza pewnosc siebie w Twoich (kroczysz w ich kierunku zdecydowanie) oczach to juz slabna, a jak jeszcze dolozysz troszke nienawisci to walka jest Twoja:), 4 to nie tak duzo (oczywiscie jak nie masz "kija" to ciezko)...duzo by bylo jakby bylo 10 [zlosnik]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

a ja napisze cos ku przestrodze innych:
kiedys taki koles mnie wku... no i nie dawal sie wyprzedzic, jak go wyprzedzilem to potem udalo sie jemu mnie zajechac droge, wyskoczyl z auta by poskakac, popyszczyc sie czy uzyc sily! Ostrzegam, nie wychodz nigdy na droge z kijem czy z wlasnymi piesciami przeciw innym kierowcom (!) bo w takim przypadku wlaczam 1 bieg i wlaczam wycieraczki i pier(beep) takiego typa [zlosnik] i "lycha" do przodu ...
a potem bedzie, ze wtargnal na jezdnie [zlosnik]
wiec jak jestes lysy i masz tatuaze i cokolwiek, jesli mas szara mase budyniowa miedzy uszami - nigdy tego nie rob !

Tytuł:
swój chłop

Cytuj:
4 to nie tak duzo

tiaaa...

Cytuj:
kiedys taki koles mnie wku

ekhm [szalone]

Cytuj:
Ostrzegam, nie wychodz nigdy na droge z kijem czy z wlasnymi piesciami przeciw innym kierowcom (!) bo w takim przypadku wlaczam 1 bieg i wlaczam wycieraczki i pier(beep) takiego typa i "lycha" do przodu ...
a potem bedzie, ze wtargnal na jezdnie
wiec jak jestes lysy i masz tatuaze i cokolwiek, jesli mas szara mase budyniowa miedzy uszami - nigdy tego nie rob !

gdzie ja jestem??? jakie tatuaże, jakie wychodzenie na drogę, jakie kije ?

Chuck Norris jeszcze do tego i juz wszyscy popłynęli... [szalone] [szalone]

---- Ex W124 QP "Nietoperz" -----

--------- W140 "Helga" -----------

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Frozen.Vodka pisze:
Chuck Norris jeszcze do tego i juz wszyscy popłynęli... [szalone] [szalone]

juz miales spotkanie z Norrisem w beretowym wydaniu :) [zlosnik]

Tytuł:
swój chłop

Nilovitz pisze:
Ostrzegam, nie wychodz nigdy na droge z kijem czy z wlasnymi piesciami przeciw innym kierowcom (!) bo w takim przypadku wlaczam 1 bieg i wlaczam wycieraczki i pier(beep) takiego typa [zlosnik] i "lycha" do przodu ...
a potem bedzie, ze wtargnal na jezdnie [zlosnik]

A ty myslisz ze jak ktos Cie bedzie chcial wyciagnac z samochodu i sprac to bedzie szedl przed samochod? otworzy drzwi i Cie wyciagnie...jak go bedziesz chcial przejechac to w najlepszym przypadku Ci rozwali tylko szybe kijem...trzeba sie takze liczyc z tym, ze moze potluc szybe boczna od strony kierowcy, nie dosc, ze posypie sie na Ciebie szklo to jeszcze moze Cie tym kijem zachaczyc...

Tak wiec, proba przejechania osobnika z kijem tez nie jest najlepszym rozwiazaniem.

W najgorszym przypadku, moze wyciagnac bron i zaczac strzelac:), mojemu wujkowi sie tak przydarzylo, na szczescie facet, ktory wyciagnal bron byl obserwowany przez policje i go odrazu zwineli, gdyby nie to, to by zaczal strzelac...

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Frozen.Vodka: Dla mnie to też będzie teraz nauczka, żeby się niestawiać tylko pić spokojnie dalej. Przez całe życie cicho siedziałem i się spokojnie bawiłem aż tu się zachciało być odważnym, tylko żebym wiedział że w taki chamski sposób można być znokautowanym, tak robią śmiecie.
Teraz jadę na kwaterunek do szpitala, swoją drogą to mam teraz takie załamanie i cały czas sobie gadam "poco co to się stawiać?" Marny koniec lata.

ot mi się trafiło

przynajmniej moja Mercedes cała i zdrowa.

swój chłop
Awatar użytkownika

powiem tak , friend dawaj nmiary na WARCHLAKA.................................

jaka szkoda ze nie byliśmy na tej imprze razem

MB 126 380 SEL "Withe Princess"
zawsze wierny gwiazdom

http://www.w114-115.org.pl/galeria/index.php?cat=1

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

No i wróciłem z kurortu wypoczynkowego, ja dochodzę do siebie, 2 tygodnie poleżałem,a sprawy mają się w miare dobrze. I jak dobrze se pojeździć samochodem w końcu :)
No i dziękuje ślicznie koledze za pomoc :)

Tytuł:
Faktycznie równo z górki, jestem pod wrażeniem, chyba odpuszę tegoroczny sylwester na wyjeździe, takie rzeczy w środku miasta.
Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia, a odwetu nie popieram, szkoda zdrowia i nerwów, niech prokurator też zapracuje na pensję.
Kuruj się żeby zdążyć na zlot nr 9,81 koło Szczecina.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00