MERCEDES 4 EVER pisze:
dobrzan pisze:
Te wujek.... czy ja dobrze widze??? nie zdjales uszczelki tylnej klapy i malujesz auto??????????????????????????????? bo naprawde zabukuje bilet na najblizszy lot!!!!!
ja bym sie nie pieklił tak bardzo -z ta uszczelka to kupa jest bo ona skubna jest wklejona na amen i mozna ja porozrywac na strzepy przy wyciąganiu....Te z drzwi mozna wyciągnac a tą nie...
Dokladnie ... probowalem to zrobic jeszcze dzisiaj przed malowaniem poki mozna bylo by cos wyczyscic itd ale ona nawet nie ruszy... a nie chciale zniszczyc
a co do kolorku .. to jest dosyc mocna perelka i chcial nie chcial mieni sie dosyc mocno dlatego przy swietle flesza albo w slonku wyglada jak zloty <br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
erio pisze:
KRUSZYN ... kolorek gites ...
jakosc tez mi sie podoba ... nie ma cudów ... albo sie ma idealnie wszystko za idealna cene albo sie ma dobrze za dobra cene ...
W tym drugim przypadku ma sie tak dobrze jak sie przypilnuje ... a na to trzeba miec czas ...
IMO ...masz Bardzo dobrze (nie idealnie) za Bardzo dobre pieniądze iu mnie juz poszlo 1000 na blachy i chemie i 1700 na blacharza ... ale bedzie poprawial az nie bedzie super ...... PS. znalazlem piaskarza ... znajomy znajomego ... zapowiada sie tanio .. ciekawe czy tez dobrze ... proilaktycznie nie dam mu sie zblizyc do duzych powierzchni ...
do idealu to mu brakuje duzo ... szczegolnie widzac paproszki na lakierze grrrrrr ale jest o niebo lepiej jak bylo przed remontem

przynajmniej to co juz pomalowane

:D:D
a z tym piaskowaniem uwazaj ... zeby Ci ktos nie rozwalil przez to auta ... widzialem juz jakie piekne fale postaja przy braku fachowosci w takich pracach