MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 30, 2025 2:15 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 7 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Nawet Kostaryka jest lepsza od Nas, przynajmniej 2 bramki strzeliła [szalone] I to na dodatek Niemickiej drużynie [szalone]

Zastanawiam się, czy te 12:0 w sparingowej rozgrywce przed Mundialem, to czasem nei było z drużyną trampkarzy [oczko]

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Ja zamiast ogladac porazke skladalem silnik do motorka [zlosnik]

Obylo sie bez nerwow i bez zawodu [zlosnik]

Pilki tak jak innych sportow bez ruchomych czesci nie lubie [zlosnik]

Mechanika, Instalacje LPG, Holowanie 24/7

Tytuł:
wiarus junior

Nie ogladałem wczorajszego meczu ponieważ nie jestem zwolennikiem futbolu ale i dlatego że stwierdziłem że niema sensu i miałem racje ale to co usłuszałem dziś w radiu było przykre niemieccy satyrycy na polakach i chłopakach z reprezetacji nie zostawili suchej nitki, zmieszali polaków z błotem, jeden z satyryków powiedział nie pamietam dokładnie z probuje przytoczyć powiedział że "zna bardzo dobrze chłopaków z reprezętacji ponieważ w zeszłym roku tynkowali mu dom" przykro mi. :oops:

Tytuł:
wiarus senior

Chciałem tylko dodać, że, jeśli mnie pamięć nie myli, to ostatni wygrany przez nas ważny mecz o punkty z dobrą drużyną (MŚ, el. ME, el. MŚ) to była wygrana z Portugalią 20 lat temu na MŚ w Meksyku. Od tamtej pory nie wygraliśmy ani jednego meczu "o coś" z drużyną z górnej półki. Nie liczę zwycięstw z Norwegią czy Ukrainą, tylko z rzeczywiście dobrymi drużynami. Mecz z USA na poprzednich MŚ był dla obu drużyn meczem o nic.

Biorąc to pod uwagę, jak i całokształt, nasze szanse w meczu z Niemcami są równe zeru.

Pozdrawiam

Tytuł: :)
swój chłop
Awatar użytkownika

co tu dużo mówić.......................ja już nie mam łez by płakusiać................taaaaaaaki pogrom....................echhhhhhh

MB 126 380 SEL "Withe Princess"
zawsze wierny gwiazdom

http://www.w114-115.org.pl/galeria/index.php?cat=1

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

a mialo byc tak pieknie... wywiady mialy byc, wizyty w zakladach pracy... a teraz co - swiat sie z nas smieje!!!

Tytuł:
wiarus junior

Kibiców mocno żal.
Tułanie sie 1000 km, nie tani bilet, koszty pobytu a tu.....
Szkoda

Alfa 156 1.8 2004r.
Jaguar S-type 3.0 2002r

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Obrazek

:beksa1x: :beksa2x: :beksa3x:

Ex W123 200D

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Jak możecie oceniać występ Reprezentacji po jednym meczu?!

Jak słucham radia albo oglądam telewizję to wypowiadają się sami specjaliści piłkarscy! Każdy z nich wie jak powinna grać Reprezentacja. Wszyscy się mądrzą, a denni dziennikarze wciąż zadają te same kretyńskie i przeterminowane pytania. Nie jestem zniesmaczony grą Reprezentacji, ale tym co się dzieje w około występu Naszej Drużyny. Doszukiwanie się afer i skandali, aż mi się niedobrze robi. Do tego ten kompletny brak wiary w Polskich Piłkarzy.
Moim zdaniem końcowy wynik meczu nie zawsze odzwierciedla to co się działo na boisku i tak było na tych mistrzostwach nie tylko w meczu Polski z Ekwadorem, ale również Włoch z Ghaną i Brazylii z Chorwacją. Uważam, że we wszystkich tych meczach sprawiedliwy byłby remis, ale to tylko moja opinia.

Oglądając te mistrzostwa zadaje sobie pytanie kiedy zostanie przeprowadzona gruntowna reforma sędziowania??? Jak długo sędziowie będą psuć wyniki meczów (niechcący lub chcący)? Dziś sędzia „pomógł” Hiszpanom (4 spalone których nie było!). Przecież ten mecz mógł się inaczej potoczyć. Mam tylko nadzieję, że w meczu Niemcy – Polska sędzia nie popełni większych błędów…

Żenadą jest dla mnie przyznawanie się do obstawania ze Niemcami w dzisiejszym spotkaniu! Wcale nie dlatego, że to Niemcy (akurat lubię ich futbol). Jak można kibicować przeciwnikowi Polaków (jeśli się jest Polakiem)?! A już totalnie mierzi mnie obstawianie przeciwko Polakom u bukmachera! Wczoraj byłem obstawić dzisiejszy mecz (oczywiście zagrałem na zwycięstwo Polaków) i gość przede mną obnosił się ze swoim kuponem, który obstawił na Niemców i głośno się tym chwalił i co dziwne nie było chętnych do dania mu w mordę (?)!

Co do kibicowania to na pewno nie będę kibicował Anglikom (zbyt zadufane w sobie bufony), Francuzom (chyba żadna inna drużyna w ostatnim 10-cio leciu nie miała więcej szczęcia jak oni – farciarze), Brazylijczykom (grające pod publikę pajace, których kocha cały świat), Włochom (wredni i złośliwi udawacze i aktorzy). Oczywiście w każdej z tych drużyn są piłkarze, których przynajmniej szanuję, ale ogółu nie trawię.

Moim zdaniem Brazylia mistrzostwa nie obroni, a co drużyn które widzę wysoko to Chorwacja, Holandia, Portugalia i chyba jednak Niemcy, może Ghana i oczywiście POLSKA.

Wierzę, że dzisiejszy mecz wygramy!!!

PS. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Cytuj:
Moim zdaniem końcowy wynik meczu nie zawsze odzwierciedla to co się działo na boisku i tak było na tych mistrzostwach nie tylko w meczu Polski z Ekwadorem, ale również Włoch z Ghaną i Brazylii z Chorwacją. Uważam, że we wszystkich tych meczach sprawiedliwy byłby remis, ale to tylko moja opinia.

zgadzam się z Mitu w większości wywodu ale porównanie meczu Polska -Ekwador do Włoch/Ghany Brazyli/Chorwacji jest nietrafione bo wynik naszej reprezentacji był jak najbardziej odzwierciedleniem poziomu gry a Ghany i Chorwacji nie.

Dziś zamykam oczy i obstawiam sercem , po meczu nie będe po nich jeździł jak na łysym koniu ale prawda jest taka że Reprezentacja jest słaba a wygrana z Niemcami jeśli będzie to będzie zasługą Polskiego Zrywu Narodowego a nie odbiciem formy.
- do meczu z Ekwadorem czułem respekt do taktyki Janasa - byłem przekonany że na mistrzostwa ułoży drużyne pozbawioną indywidualności ale jej atrybutem będzie zgranie , a tu wielkie puste nic!!
Dziś Ciąg dalszy - ale jak wspomnialem kibicuje sercem bo rozum protestuje

3:2 dla Polski
Paweł

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Mitu pisze:
Jak słucham radia albo oglądam telewizję to wypowiadają się sami specjaliści piłkarscy! Każdy z nich wie jak powinna grać Reprezentacja. Wszyscy się mądrzą, a denni dziennikarze wciąż zadają te same kretyńskie i przeterminowane pytania. Nie jestem zniesmaczony grą Reprezentacji, ale tym co się dzieje w około występu Naszej Drużyny. Doszukiwanie się afer i skandali, aż mi się niedobrze robi. Do tego ten kompletny brak wiary w Polskich Piłkarzy.

Nie jestem "specjalistą", ale widzę (i chyba większość ludzi mi przytaknie) że ta gra była "do dupy".
Co do afer to "jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze".
Nikt o zdrowych zmysłach nie "strzela focha" na indywidualności przy meczach takiej rangi.
Powyższe jest moim zdaniem.

[EDIT PO MECZU]

Cofam to co pisałem wcześniej.
Dzisiejszy mecz powalił mnie na kolana, mimo porażki jestem baaaaardzo zadowolony z tego meczu.

Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć na niemiecki "Wsadźcie sobie w dupę te koszulki w których obiecywaliście nas pokonać w 90 minut.
Z pozdrowieniami kibic".

Ex W123 200D

Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2006 10:59 pm przez Rad.ek, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

po meczu:
Trzeba oddać chłopakom nalezny szacunek za gre powyżej swoich możliwości

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
swój chłop

poprostu respekt... panowie kłaniam sie ja i moi znajomi.... :x

Tytuł:
wiarus senior

O czym tu dyskutować: oni (Niemcy) robią: Audi, BMW, Mercedesy, Leica (Leitz), Bayer, darmowe autostrady, mnóstwo nowoczesnych stadionów piłkarskich i tysiące innych rzeczy, a my co? Kto miał wygrać ten mecz?

Weźmy się za siebie, bo..... :-)

Pozdrawiam

PS. Tego alkoholika trenera naszej reprezentacji trzeba odsunąć od władzy tak szybko, jak tylko się da.

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Mitu pisze:
"Wsadźcie sobie w dupę te koszulki w których obiecywaliście nas pokonać w 90 minut.
Z pozdrowieniami kibic".

ja chce taką koszulkę !!! [zlosnik]

ex: W124, W201, W123 i wiele innych

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 7 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00