Tylko co teraz panowie, gdybym chcial wyciągnąć instalacje to od czego zacząć? Chyba i tak musze poszukać ukł. wtryskowego, bo ten jakoś odmówił posłuszeństwa
Ile takie ustrojstwo kosztuje ? i jak z dostępnością ?
Dodano po 26 minutach.: stanleym126 pisze:
Artykuł z Volwo znam od dawna i jest w nim generalnie jakaś prawda, ale tym nie ma sie co przejmować.W założeniu konstruktorów KE-J nie byl w zamyśle przygotowany do zasilania lpg, ale życie pokazuje że wszystko da się zrobić z lepszy i gorszym skutkiem i w myśl zasady,że i parasol w du..ie da się otworzyć.tak samo da sie spokojnie jeździć kadżetem na lpg o czym piszący bten post czyli ja mogę zaświadczyć z pełną odpowiedzialnością.
Zgadzam się z toba choć nie do końca. Nie lubię się poddawać w takich sprawach ale być może jak na tą chwilę nie ma doskonałego rozwiązania
"Diabeł tkwi w szczegółach" i być może tu tak jest, może twoje autko jest w idealnym stanie pod pewnymi względami, może mają tu znaczenie nawet takie żeczy jak jakieś uszczelnienie, minimalnie inna rególacja czy źle spasowany tłoczek w rozdzielaczu , elektronika lub pojemność silnika (bo masz 300)?? Nie wiem
Jednak przy niedużym przebiegu tak jak w moim przypadku , wyrzucenie instalacji to dobre rozwiązanie,,,,
OBYŚ NIGDY NIE MIAŁ TAKICH KŁOPOTÓW JAK JA
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
RESPEKT