- wyjmij & odłącz lampkę wewnętrzną
- chwyć mocno lusteraso wewnętrzne za stopkę przy suficie i jednym porządnym szarpnięciem do siebie wyrwij murom zęby krat
- wejźmij śrubowkręt krzyżakowy vel gwaizdkowy i odkręć ramkę w której mirror siedzi (3 wkręty)
- odkręć "Daszkosłoneczniki" Van Gogha (po jednym krzyżaku)
- odkręć ich mocowania wewnętrzne (jak wyżej, z tą różnicą, że kiedy przyjdzie ci je przyfastrygować ponownie, nie dokręcaj ich do oporu, bo spsujesz)
- jeśli auto ma szyber, odsuń go i odkręć chromowaną listwę z napisem WEBASTO (śrubki na całej długości)
- poloozuj uszczelki wewnętrzne drzwiowe w okolicach tegoż elementa
To co cię interesuje siedzi na dwóch metalowych cynkwajsach skierowanych na zewnątrz i lekko do tyłu auta. Musisz ów element nieco unieść i trochę "potańczyć" patrząc co się będzie działo. Jak urwiesz to lipa, bo wihajstry są zaciśnięte w kartonowym stelażu na amen, ale nie ma tam wielkiej filozfofii.
Powodzenia przy montażu lusterka.
Lampek, tak jak pisałem mam kilka, ale muszę zrobić test na sprawność, bo pada w nich wyłącznik. Nie będzie droga. Żarówka gratis, tak jak chciałeś.
Podaj numer tapicerki, mam coś jasnego na stanie. Tylko jeszcze która seria, bo różnią się dla znawców zasadniczo i jeszcze ważniejsze: czy z szyberdachem, czy bez, bo tu już różnica jest nie tylko optyczna.