Croolick pisze:
I tu Cie nie rozumiem zupełnie???
Jeżeli ktoś tu czegoś nie rozumie, to ja - po co komu walające się płyty, skoro radia (już) nie ma
![[hihi]](./images/smilies/hihi.gif)
.
Croolick pisze:
To zmieniarka na 10 CD jest be z schowek na 5CD jest cacy???Teraz kombinuj by udowodnić sens Twojego pomyślunku
Ano jest be, bo musiałbym ją kupić. A to jest takie be, że już innych nie potrzeba
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Skąpstwo przeze mnie przemawia przeogromne

. Można kupić tanio, ale potem szukanie/kombinowanie z kablem itd. Ja się na tym nie znam, więc pewnie jakąś wtopę bym przy okazji zaliczył jak nic
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
. Dlatego pisałem, że Monza byłaby idealna - miałbym ze dwie, trzy płytki w aucie i słuchania od...

erio pisze:
kup sobie playera mp3 za 150 zł 256mb i dostawke za 50 zł ktora sygnał wejsciowy z minijacka przetworzy na fale FM
Taaa, taki był plan. Ale stało się inaczej i kupiłem sobie radio z CD za połowę tej sumy

.
erio pisze:
to nic kieszeń za 199 zł na 5 płyt ...
Heheheh, już pisałem - chodziło mi o system przechowywania. "Szufladki" z płytkami, przyciskasz i wyjeżdża którą sobie wybiorę. Widziałem takie, ale już nie wiem gdzie i myślałem, że może ktoś z Was się spotkał. Wielkości jak ca 5 slimów do kupy złożonych.
Aleś mnie chłopie rozbawił
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
. Ja i kieszeń za 2 stówy!

erio pisze:
już lepsze są te na osłonę przeciwsłonecznę / tam wchodzi 20 płyt .. a i wyszukiweac plyty w czasie jazdy chyba najbezpieczniej ... nie rozumiem czego nie lubisz w tym rozwiązaniu ... jest bezpieczne i praktyczne i nieinwazyjne
Wygląd. Jak kupa.
Coraz poważniej zastanawiam się, czy nie sprzedać tego co mam gdzieś po kątach popupychanego i nie kupić w zamian Monzy jakiej. Za 400 są, to jakby się uparł pewnie taniej też by dało radę wyrwać
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
. Zwłaszcza, że teraz wszystkie, to navi chcą mieć

.