MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 09, 2025 6:22 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

ja bron boze tez nie mysle i nie mowie ze to naciagacz :) po prostu nie mam szczescia do kupowania u niego i gdybym mieszkal blizej po prostu by podjechal :) i nie bawil sie w allegro ale wyjazd ze staragardu do krakowa troche sie nie kalkuluje :)

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

To ja też coś dorzucę.Kupowałem u niego(bo na naszym forum trudno cokolwiek kupić niestety).Raz się udało,wszystko o.k.Innym razem prosiłem o wystawienie kilku części,dzwoniłem,uzgodniliśmy cenę i po długim oczekiwaniu , kilku telefonach,ostrej wymianie zdań skreśliłem go z listy sprzedawców od których kupuję.Może nawet sam zacznę rozbierać 126.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

adler1934 pisze:
Innym razem prosiłem o wystawienie kilku części,dzwoniłem,uzgodniliśmy cenę i po długim oczekiwaniu , kilku telefonach,ostrej wymianie zdań skreśliłem go z listy sprzedawców od których kupuję.Może nawet sam zacznę rozbierać 126.

no wlasnie raz sie spotkalem z tym ze mowil ,,jak czlowiek,, reszta kontaktu to bylo jakies belkotanie od niechcenia w sluchawke.....nie wiem czy podejscie do klienta i poziom kultury zalezy od kwoty jaka ma on u niego zostawic czy jak :/ nie wnikam ... i moze zostawmy juz ten temat to nic gadaniem nie zmienimy ... a szkoda bo naprawde ma kilka rzeczy ktore z checia bym kupil i to wcale nie za 40-60 czy 100 zl ... ale .. nie kupie bo szkoda mi czasu i nerwow:)

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Tytuł:
swój chłop

Odświerzam temat.
Poszukując częsci do C126 znalazłem sprzedawcę o którym tu piszecie. Nie kontaktowałem się z nim przez alledrogo tylko znalazłem w necie jego stronę internetową i telefon.
Na początku gość zrobił na mnie dobre wrażenie, czasem coś podpowiedział jak wymienić, gdzie szukać, na co zwrócić uwagę. Kupiłem od niego kilka części - ogólnie stan bez uwag. Ale co mnie najbardziej wnerwiło - termin przesyłki, chyba miesiąc conajmniej czekałem na towar albo i dłużej, nie wspominając o moich częstych wizytach na poczcie z tego powodu. Zamowiłem zawór ogrzewania w grudniu dostałem go jak sie zima skończyła - Grrrrr!!!!
Kontakt rzeczywiście strasznie utrudniony, tak jak to jest opisywane powyżej i pomimo ze ceny częsci były do przejścia to terminy wysyłki towaru mnie zniechęciły. Znalazłem inne zródło, na przesyłke czekam 3 dni max :) i towar super sprawny.
Nawet ostatnio pisałem posta na temat sprzedawcy z Krakowa czy Buska- Zdroju ale nikt nie odpisał i temat tez chyba został usunięty...
Może bym jescze cos u niego kupił ale tylko na miejscu na zasadzie kasa-towar.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00