Dzien dobry !
Mike_THE_GR8 napisał :
A skoro tak byłeś zadowolony z samochodu, to może czas kupić sobie takie auto ?
No właśnie , po moim ostatnim ( i pierwszym zarazem

) poście , zacząłem tak sobie myśleć , kalkulować , i znowu myśleć

i wyszło mi na to , że jak przycisnę - tu odejmę , a tam dodam , to za jakiś czas , znalazłoby się parę groszy ( nie będzie tego dużo ), które mógłbym przeznaczyć na autko i właśnie z tym wiąże się kilka moich pytań .
Bardzo chciałbym , aby była to 114 Coupe , w związku z czym chciałbym zapytać , ile takie modele kosztują – zaznaczam ze nie chcę aby był to model tip top , a wręcz przeciwnie taki przy którym będzie można posiedzieć ( aczkolwiek jeżdżący ) , bo może okazać się , że porywam się z motyka na słońce , i lepiej od razu dać sobie spokój . Wiem również , że nie ma jakiegoś stałego cennika ,a na cenę każdego egzemplarza skalda się wiele czynników , ale proszę o jakiś przedział cenowy za modele do lekkiego lub troszkę większego remontu . jeżeli podpowiedzielibyście jeszcze , gdzie należy szukać ( bo nie oszukujmy się nie jest to model często spotykany )- jak widzicie jestem kompletnie nie obeznany w tym temacie

, więc za każda rade będę BARDZO wdzięczny .... ok. kończę już bo jak zwykle się rozpisałem . pozdrawiam Was wszystkich !
Ps. I jeszcze jedno pytanie , czy nie mając garażu jest sens kupować takie auto ?