pffffffffffffffffff ..........................
POL pisze:
.Powychodziły ztego potworki,ktore nie były a ni szybkie ani bezpiecznie
potworki to zawsze wychodzą z samoróbek, jedne zrobione porządnie, a drugie do dupy ... jak chcieli mieć szybki motór to trzeba było zbierać na jakiegoś zzr-a czy coś
a że nie było bezpieczne ... no cóż zawsze byłem zdania że "jak nie potrafisz to się nie pchaj na afisz"
Widziałem na własne oczy ramy wyrzeźbione z rur, wydłubanych ze ścian w domu po remoncie ... (na szczęście mało)
POL pisze:
Na paru zlotach w zeszłym sezonie widziałem raptem jednego
jakoś mi się wierzyć nie chce ... ja widziałem więcej ...
POTWORKI -- własnymi rękami nie zrobisz super bikea
POL pisze:
ja lubie wsiąśc i jechać a nie martwić sie czy dojade
a inni lubią się babrać w smarach po pachy na trasie .... jak im sie rozsypie skrzynia w połowie trasy gdynia - zakopane to się zaczyna dobra zabawa ...
druga sprawa nie każdego stać na motóry za 20-30 czy 60tyś... dlatego jeżdżą uralem, avo czy innym w bardzo dobrym stanie ... i kochają to co mają ...
jeszcze...
motocykliści motocyklistami ale też nie trzymają razem jakby się mogło zdawać ... np: jakieś tam różne marki choperów i zabytków ... nie za bardzo lubią przecinaki ... ale zauważyłem że od pewnego czasu od kiedy dzidziuś na 18 urodziny dostaje ZXR 750, albo inne japońskie ustrojstwo co ma 3s do100km ... tymbardziej że jak wszystko motóry też tanieją ... i jak kilka lat temu tylko niektórych było stac żeby kupić sobie śmierć za 20tyś , tak teraz za 8 tysięcy mozna kupić naprawde szybką maszynke ... z niemiec po 4 dzwonach ... ale tatuś co kupuje nie wie no i trach ...
tyle...