Witam,
Mac NIE WYSTARCZY - nie ma końca w usprawineniach i dopieszczeniach. pozatym nie ma końca w walce z rdzą - chyba że samochod stoi w podgrzewanym garażu z odpowiednią wilgotnością itd itd.
Jeżeli samochód ma jeździć zapomnij o takim budżecie - chyba że na start - to starczy

na 2 miesiące.
Jeżeli nie jesteś za mocno majętny to będziesz wybierał samochod albo mieszkanie (remoncik np albo kilka wpłat).
samochod albo podróże po świecie.
stary samochód i np 120 km / h z duszą na ramieniu i cierpiącym sercem albo normalny do jazdy z normalnym radiem klimą itd itd.
samochód czyli 3 komplety starych ciuchów, upieprzone łapy, i nowy zestaw latarek do pracy po ciemku albo wolna sobotka czy dużo czasu w niedzielkę i luzik w domeczku,
tak to wygląda
jak jesteś takim quasi hedonistą - to tak - to zapraszam do gromady.
jak jesteś normalnym ludkiem to nie polecam wciagać sie w wir zabytkow motoryzacji (tu znaczek MB nie ma znaczenia - można fortunę wydać na citroena)
ja mam fazę teraz na 170V do 1941 roku i co mam poradzić jak nie mogę spać tylko myślę jak by było fajnie mieć jakieś coupe wersję albo nawet salonik 4 drzwiowy najtańszy itd.)
a mam takie przemyślenia w sytuacji w ktorej potrzebował bym jeszcze z jakieś 15do 20 tys na moją W115. !!!!
no i co mam poradzić jak marzeń nie ma końca. (a mam w sumie 28 lat

)
pozdro
p.s. kup tą W115