BamBam pisze:
Cytat:
DLATEGO APELUJE: MASZ DOBRE AUTO TO NIE JEDŹ DO SERWISU!!!
ja uznaje tylko sprawdzone nieautoryzowane warsztaty!!
Ten serwis był sprawdzony, dwa lata tam auto było serwisowane (bo auto ma 2 lata) i nigdy nie było żadnych problemów. Poza tym jeżeli coś trzeba było w aucie wymienić (co było ponad gwarancją) to z nimi się można było dogadać. Pogłówkowali i wyszło na dobre dla nas. Poza tym zawsze robił to jeden i ten sam servisant, a teraz jakiś inny jest.
agaj666 pisze:
a ktos tu chciał opla kupić...............nadal masz na to ochote ,kolego?
Oj kolego. Sprinter i Vito chowią sie przy tym oplu! Tam gdzie ojciec pracuje mają nowego sprintera (kaczke) ma niecały rok i już ruda go bierze! A z silnikiem też ma problemy, średnio raz na miesiąc w serwisie jest. Z Vitkiem jest to samo. Poza tym co ma piernik do wiatraka? To nie jest wina auta tylko serwisanta.
Rad.ek pisze:
Przysługuje Ci reklamacja na "usługę" którą Ci wykonali czyli "regulacja" komputera, i to powinni naprawić bez dwóch zdań.
Powinna być, ale sam kierownik uznał że musi być to odpłatnie. Nie wiem dlaczego. Poczekam i zobacze najpierw co się tam w tym aucie stało...
Kiedyś w Transicie należącym do rodziny, serwis nie wykasował komputera po zmianie filtru paliwa. Te same objawy były.
Na razie przyszło nam grzecznie czekać. Autko spędzi łikend w serwisie. W poniedziałek może coś będzie wiadomo. A ja szykuje sobie już dobre buty, gdyż ojciec bierze BMW. A tak sie już cieszyłem, że mam zimówki ...