ufffffffffffff.....
przeczytrałem całoćś bez przerw łącznie z odsyłaczami
może pomyślicie że coś ze mną nie tak
ale wyjaśniam :
co prawda teraz święta a ja i tak siedzę sam bo jestem w uk
(z rodziną już rozmawiałem)
to co tu jest to naprawdę rewelacja
ja już od paru lat interesowałem się tematem (1998-2001)dokładnie od przeczytania artykułu w gazecie o gościach którzy zaczeli przerabiać wtryski by lepiej rozpylały gęste paliwo jakim jest or
później temat umarł bo miałem taką pracę że paliwka(on) miałem ile chciałem (byłem kierownikiem magazynu w firmie która miała również swoją stację paliw podlegającą mi) później zmieniłem pracę i brak netu mnie uziemił
neta mam dopiero pare dni i od razu wróciłem do sprawy i co widzę takich jak ja jest więcej
właśnie rozważałem kupno auta i pomykanie na or myślałem o merc vito vw caravelle ale po rozmowie z kolegą z forum nie chcę już nic innego tylko w124 td myślę o 250 lub 300 (błagam jeśli ktoś takowe używa i może podzielić się uwagami doradzić to prosze na priva by nie zaśmiecać tematu) to co robicie

to rewela
ja mam zamiar przyjechać na or do uk bo tu paliwko też drogie (ok 90-95 pi za litr) a olejek bez szukania ok 45-60pi i pewnie da się znaleść taniej bo widziałem beczki 22 litrowe ale na razie tylko z oliwką po 10,5gbp
pewnie będę potrzebował również pomocy przy zakupie mb i liczę na was ale to jeszcze trochę za wcześnie pod koniec stycznia będę w pl wtedy podejmę decyzję za ile interesuje mnie tak jak wspomniałem w 124td pełny wypas b.chętnie z automatem i jak najmłodszy jeśli to zły wybór to mnie skorygować proszę (wszystko pod kątem or)
przepraszam może przynudzam

wybaczcie ale to tak trochę tytułem prredstawienia się

wczoraj się zarejestrowałem
witam wszystkich serdecznie mam nadzieję na nowe owocne znajomości