wojz pisze:
Croolick pisze:
Rozstałem się z Blaupunktem widocznym na zdjeciu
Acapulco?
W sumie radio to strata najmniejsza....

To było Los Angeles MP72. Wiem, ze kontrast straszny w maluchowym wnętrzu ale radio ściągało znakomicie
Ale kit z radiem, w sumie strata najmniejsza, autko mi okaleczyli i kłopotu sporo.
Nie wiecie czy szyby to w jednym kolorze czy w kilku robili??? Mam jusz coś nagrane tylko kolor mnie trzyma. Cena za szybke około 40PLN więc niedużo. Nie wiem tylko czy z wymiana poradzę-robił może ktos? W Golfie IV to jest babrania troszeczkę a tutaj?
A wracajac do histroii włamań to z Poldolota ( włam co 2 tyg. w róznych miejscach) zajumali w pierwszym rzucie Blaupunkta San Remo , potem wytargali tylna półke z głosnikami (zacne były) a potem dźwigneli zawartość bagaznika- trójkat gaśnicę , skrzynke z narzędziami o wielkiej jak dla mnie wartosci bo z narzędziami, którymi pracował mój ś.p ukochany Dziadek, wraz z kultową lutownica, której (wybacznie bo mnie roznosi -ku...a jego mać!!!!) przeboleć nie mogę.
Z Focusa zajumali w scisłym centrum (Krupnicza) o 13:00 laptopa z bagażnika (przyczaili, że chowam) w Passacie poleciały tylko zamki.
Najlepiej oczywiście nie dawać okazji ale trudno przeca targać wszystko ze sobą do domu. Z Poldolota to nawet popielniczkę wybebeszyli.
A problem moim zdaniem jest sztuczny znaczy się li nikt nie chce go rozwiązać. Bo co to za problem głupich gnojków wyłapać przy użyciu dzisiejszych możliwośći (prowokacja, kamery etc.) Wystarczyłoby, żeby JEDEN dostał bezwarunkowo n.p 1 rok bez zawiasów. DZIESIĘCIU kumpli miało by jusz poważne obiekcje przed wejściem na cudza własność.
P.S
A gielda w Bronowicach kwitnie. Oceniam na kilkaset egzemplarzy radiootwarzaczy samochodowych i wszystkie bez pudła i papierów. O to nawet nikt nie pyta.