Dzięki
kane pisze:
Sebian pisze:
[ A co do Twojego "mam nadzieję, że już nieaktualnego" zastanawiam się co masz na myśli :
co mam na mysli? - ano to że może dośc już wątku o gloryfikowaniu remontu w zwykłym przecietnym samochodzie jakim jest MB w124 sedan. Lubie mercedesy ale ładne mercedesy. Są piekne sportowe i niektóre klasyczne i zabytkowe. Rozumem zachwyt nad 107, 108/9, 113, 116 nawet 115 czy współcześnie np CLS. Ale 124 to zwykłe taczki jak dla mnie. Nie gniewaj sie Sebien - trwałe niezawodne - ale zwykłe taczki. Kojarzą się z bezczelnym taryfiarzem i tyle. Rozumiem lubisz go rozumiem wygrałeś jak piszesz jakieś zawody (dla Ciebie jak rozumiem ważne) ale nazywanie Eminencją (Etym. - łac. eminentia 'wyniosłość; dostojność' od eminēre 'wznieść się ponad') - najzyklejszego toczydła jakim jest 124 (nie dotyczy wersji CE) i gloryfikowanie remontu tegoż - to dla mnie przesada. Nie gniewaj się Sebien - po prostu odpowiadam na Twoje pytanie - juz wiesz "co miałem na mysli"
Pozdro

Sorry, ale jakoś nie mogę siępowstrzymać. Zatem krótko:
1. Nie podoba Ci się, to nie czytaj, bo uwagi są co najmniej nie na miejscu. Nie wyobrażam sobie, abym komuś coś takiego odpisał. Sam wątek pokazuje remont auta od A do Z. Przypominam, że klub i forum jest otwarte dla miłośników marki, czyli różnych modeli MB.
2. Chyba nie potrafisz odnaleźć się na tym forum wśród tych wszystkich miłośników marki MB. Skoro Ciebie bardziej rajcuje "czad", o którym wspominałeś przy okazji tematu możliwości Smarta (a nie jakiegoś czadu czy rajdowania), to może poszukaj innego miejsca w sieci na tego typu tematy.
3. Szara Eminencja, bo tak ją nazwałem (bardziej z powodu koloru niż dumy), to faktycznie moje taczki i nic Ci do nich. Podejścia, filozofii i miłości do MB chyba nigdy nie zrozumiesz.
4. Nazywam się SEBI
AN - zwracam uwage na przedostatnią literę

Jeśli poprawne napisanie imienia czy nicku również sprawia Ci trudność, to nie zwracaj się do mnie publicznie imiennie, bo to oznacza brak szacunku itd.
Dziękuję za uwagę, choć mógł to być przyjemniejszy wątek
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)