Zrobiłem !!!!!!!!!!!
Byłem w sobotę rano .Bardzo miło mnie przyjęto kawka ,gadka itp.
Obsługa(klienta) bez zarzutu.Facet od serwisu bardzo oblatany w części dotyczącej części zamiennych .
Co do usługi to sprawdzono światła ,płyny (nie wiedziałem że mam brudny hamulcowy) ciśnienie,siłę hamulców ,wycieki itp .I ciekawostka zwrócono mi uwagę że przewody ABS-u nie mogą się stykać ze sobą ( muszę to poprawić) .Generalnie nic wielkiego ale i tak zadowolony jestem.Raz że gratis dwa coś jednak wiedzieli nt.staruszki a trzy mogłem zamówić pare części i.............. nareszcie dostałem pewną część którą bezskutecznie poszukiwałem.
Co mi to dało ?
No cóż większość tych usterek pewnie bym znalazł -jednak teraz je mam na papierze i nie zapomnę (w życiu nie używałem postojowych świateł i nie wiedziałem że jedno mi nie działa

)
Inna ciekawostka to chcieli mi myć autko -jednak dzień wcześniej je woskowałem i szkoda mi było to zmywać .
Obiektywnie patrząc pojadę tam jeszcze bo ......... warto .
Niby darowanemu ................ w zębysię nie patrzy ale też doczepić się nie ma do czego .
Jeżeli ktoś z was ma zniżki w innych ASO to niestety te zniżki nie są honorowane w innych ASO