marcin280e pisze:
ja wiem ,ja wiem co wygrałem?
Brawo! A co wolisz? Do wyboru jest nagroda: 2 złote na loda albo talon na duży balon.
Lampa jest genialna, rzeczywiście wygląda jak jakaś przedwojenno - militarna i aż dziw bierze, że została skonstruowana po drugiej stronie Odry. Matką wynalazku nie był tak jak u nas brak oryginału, a przygotowanie beczki do AUTO-RODEO. To jest wyflexowany kawałek błotnika, zresztą widać dwa profile nad listwą i otwór na spinkę.
A najlepsze, że w sobotę kończyła się aukcja na silnik 240D z pompą NIVO, którą sromotnie przegrałem o kilkadziesiąt Euro. W opisie stało, że silnik ma 220.000, dużo nowych części, pochodzi z bardzo zadbanego auta, którym jeżdziło tylko dwóch starszych panów i uwaga: przez ostatnie czas tylko raz w tygodniu! Rodeo jest w każdą sobotę...
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Dziwiło mnie tylko, że na zdjęciach motor wisiał na profesjonalnym ramieniu, a sprzedający pisał mi w mailu, że kompresji nie mierzył, bo nie ma manometru.
Oczywiście dowodów nie ma i różnie może być, ale dzień po tamtej aukcji znalzałem te lampy i pierwszy raz jestem bardzo szczęśliwy, że przegrałem na ebay'u.