AndyS pisze:
Przyjmij wyrazy wspólczucia
Dziękuję.
Cytuj:
Podaj może nr rejestracyjny. Rozumiem że '88 to wąskie listwy
GA 76956, naturalnie wąskie listwy.
Cytuj:
Myślę że jedną z metod strzeżenia się przed takimi nieszczęściami jest wspólne wyciąganie wniosków. Jakbyś mógł podzielić się pewnymi faktami (czy był alarm, standartowy czy lepszy, czy auto stało w oświetlonym miejscu, w szeregu czy w rzędzie itd...) to może na podstawie tych faktów uda się bardziej chronić auta bo niestety to już nie pierwszy przypadek tego typu wśród forumowiczów.
Ech... auto nie było zabezpieczone. Jeszcze nie zdążyłem tego zrobić, najpierw chciałem go doprowadzić do nienagannego stanu technicznego.
Jedyne "zabezpieczenie" to polisa AC.
Cytuj:
Mieszkam niedaleko (Sopot), będę miał oczy i uszy otwarte
Dzięki.
Cytuj:
słyszałem że auta z Gdyni (zgodnie zresztą z logiką) mają "dziuple" w kierunku helsko- lęborskim.
Też słyszałem o tej prawidłowości
Cytuj:
Zauważ że mają 2 dni do giełdy dlatego zginął w piątek a nie w poniedziałek. Przejedź się najlepiej z kimś na obydwie. Szukaj auta (stój od rana przy wjeździe bo tam sprzedają) a potem spóbuj rozejrzeć się za częściami

(bo i to możliwe). Auto ukradzione w piątek mojemu znajomemu sprzedawali na niemieckich numerach jako dopiero co przywiezione więc potencjalni kupcy są wtedy mniej ostrożni. To jest metoda.
Powodzenia w poszukiwaniach.
Dziękuję raz jeszcze za cenne uwagi.