SKOWRON pisze:
daje nam mala porcje kultury
Rzeczywiście, prują się jak koronka, żeby nie zejść już doszczętnie na psy. Moja opinia na temat TVP jest wyrobiona na podstawie ramówek weekendowych, a tego co pamiętam TeatrTV leci w poniedziałek. Kiedyś nawet fajne rzeczy leciały w TVT, ale od jakiegoś czasu przeglądając program nie znajduję ani w Kocham Kino ani TeatrzeTV nic co by mnie zainteresowało - oczywiście może się również okazać, że to mi się w głowie poprzewracało. Niestety coraz mniej dobrych programów w TVP leci - kiedyś był taki cykl "Czas na dokument", tam ciekawe rzeczy pokazywali, znalazłoby się jeszcze parę przykładów na to, że poziom programów spada. Za dużo konkursów i "płytkich" seriali.
SKOWRON pisze:
Majac do wyboru kretynska ramowke TVNu czy Polsatu to wybieram jednak TVP.
O TVN i Polsatu nie ma co porównywać z TVP. TVN potrafi ten sam film puścić dwa razy w jeden weekend... no i 30minutowe przerwy na reklamy - "porażka". Poza tym w ramówce tych programów już nie starcza miejsca między reklamami i teleturniejami na coś ambitnego.
SKOWRON pisze:
i abonament zaplace, niech se chlopaki poszaleja nowymi furami i tak za 20-30 lat te samochody trafia do takich swirow jak MY
I ja też zapłacę, ale nie poprę kupowania za to linuzyn - po matize by starczyło :-P A za 20-30 lat to te auta wylądują na złomie, chociaż złomiarze skupują raczej metale a nie plastiki. Nie spodziewałbym się, że ktoś te limuzyny będzie szanował - stara prawda mówi, że zaden samochód tak dobrze nie podjeżdza pod 30cm krawężnik jak służbowy. :-)
Pozdrawiam,