Tu na forum chyba tylko Samsung podchodzi do jakiejkolwiek sprawy jak normalny człowiek,a przy okazji uzytkownik mercedesa.Pada pytanie i jest odpowiedź,a nie kąśliwe uwagi całej reszty.
Cytuj:
Chciałbym zmienic wyglad optyczy
Przecież wygląd optyczny to bardzo szybka i łatwo odwracalna zmiana.
Cytuj:
zbędnych komentarzy
Na to zawsze można liczyc u wąskiej radykalnej grupy forumowiczów.
Reaguja na dwa hasła:
1 LPG
2 TUNING
A odpowiedziami są:
Cytuj:
pierdoły i monotonne uwagi
Bo inaczej nie można nazwac twierdzenia,że:
Cytuj:
inzyneirowie wiedzą lepiej
Cytuj:
Znam gościa który robi końcówki wydechu z rynny (nierdzewka ) Podać Ci namiar?
Gratuluje wybitnych znajomości,traktuj to jako zart oczywiście.Ogólnie jestem na "co mnie to obchodzi,nie moje auto".
Cytuj:
nie przechodzisz do 2 rundy
Wiesz jak mógł odebrać to facet ,który napisał 3 posty i nie wie o dość specyficzym poczuciu humoru u niektórych "Forumowiczów"
Poprostu jako chamską uwagę.
Cytuj:
Co za czasy nawet progi koledze ukradli
No najlepiej na allegro, giełda itd itp
A Calibry kolega nie mógł sobie kupić?.
Mógł ale wolał SECa .A Ty nie mogłeś kupić Calibry?Też ma dwoje drzwi.
Cytuj:
Lepiej Golfa II albo BeeeeeeEmEEEEEEEE Trójasia!!!! Na pewno będzie efektownie!!!! (i tanio)
Abo Peugota 206,tez z kolei jest jak zapalniczka BIC kończy się paliwo i już nic nie zrobisz.Ale z plastikowymi samochodzikami stworzonymi przez ludzi jedzących żaby i ślimaki juz tak jest.
Cytuj:
Tylko AMG albo Brabus o ile Cię na to stać
To na co kogo stać to nie powinno Cię interesować.
(me: how)A z Tobą to już wogóle nia ma o czym gadać.
Gdybym nie znał tego forum to po niektórych wypowiedziach"znawców"tematu wstydziłbym się jeździć Mercedesem.
Jest wiele dobrych marek samochodów.Mercedesy też mają swoje wady.A SEC to nie aż taka klasyka jak choćby 107 ,zeby odrazu zjechać gościa tylo za to,że chce zmienić zderzaki i progi.A na wstępie można umieścić ostrzeżenie typu.Hermetyczny klubik fanatycznych wyznawców oryginalności ślepych w wiarę niemickich inżynierów.Odmieńcom wstęp wzbroniony.Surowo