witka wszystkim znalazłem w stolarzowicach (dzielnica bytomia) /8 z silnikiem 2.8 kupejka szara ale stan z oględzin barzdo pobieżnych wynika taki : zgnite progi , przedni pas, drzwi (dobrze że tylko ma 2 sztuki) tylna klapa i przednia też nadgryziona ogólnie dużo rudego i lakier też złazi, brak pompy paliwa(podobno jest w warsztacie) brak chłodnicy wody , auto sprowadzone w 91 roku rocznik 69 od tego czasu nie jezdzi, ale silnik podobno gada, zderzaki rozłażą sie nadwie połówki, z drewna w środku zlazła cała politura , skrzynia automat na oko wszystkie detale są przynajmniej te chromowane, tapicerka podarta i dziurawa ale ma podłokietki z przodu i ztyłu , nie jest zlamany co mnie dziwi , ma orginalne halogenki helli z przodu, nadal jest na białych blachach sprzed naszego wejścia do unii gostek zaśpiewął mi 5k, i co teraz ? gdybym zbił z ceny bo wg mnie za wysoka to jak by było z rejestracją takiego egzemplarza, może by go wziąść i nie rejestrować i robić w końcu stoi od 91 roku macie jakieś doświadczenia z takimi sprzętami. post po trochu jako info dlatego w hp pozdro
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
koń jaki jest ...każdy widzi ,,,, silnik musi coś spalać:albo benzynke, albo olej , albo zawory...""
http://www.kolderki.org/kolderki/pages/ ... php?nr=275