Cytuj:
W przyszłości proszę o priv
Ja również
A jusz w temacie.
Wróciłem z zakupów z lubelszczyzny z następujacymi zdobyczami:
listwy chrom boczne części tylne, włączniki grzania taboretów, dywaniki podłogowe szaro-czarne, obstrukcja instrugi do w126 ( od 420 w górę) orqaz do beckera Avus, oraz dykta-klapa przykrywajacą koło zapasowe z niepourywanymi zawaiasami
Tylko tyle ale dawca to 500SEL i w innej tapicerze/drewnie wiec niewiele podchodzi. Przepiekny stan auta, aż szkoda ze po taaaakim dzwonie
Umówiłem się również na komplet podnośników do drzwi i jako, że nie chcę mnozyc kolejnych tematów moze ktos tu podpowie czy do tyłu zamiennie podchodzą podnośniki z SE/SEL. Opcja szukaj nie daje odpowiedzi na to pytanie. Nie chciałbym naduzywac uczynności ale gdyby Valentine.....
No i rzecz druga a mianowicie rzeczone chromy. Z zewnatrz slicznie jak to chromy. Od środka niestety jusz ruda sie zagnieździła. Poszukuje zatem pomysłu/miejsca jak sie jej pozbyc bez uszkadzania listwy. Piaskowanie?

Nie podziurawi 1mm blachy?
Znacie może jakieś zakłady gdzie zajęliby sie taką sztukaterią?
A przy okazji zwiedziłem kawał Polski. Droga Lublin-Włodawa to bajka! Ahhhhh... jakie lasy!Czyste niebo, gładki asfalt i mały ruch. Inny świat.
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje tym, którzy pomagaja mi w dojściu z Maluchem do ładu

.