Panowie,
Dajcie już spokój bo faktycznie zamknę ten wątek. Póki co tego nie robię bo chcę Wam dać szansę na pogodzenie się.
Do PP: na zlocie mogłeś pytać o co chcesz i wszystkiego byś się dowiedział - gwarantuję. Trochę rozumiem Sebe, że się wkurzył, bo faktycznie się wkurzył. A Twoje pytanie o oryginalne mocowanie chłodnicy na pasach to mnie rozwaliło - znasz się przecież trochę więc chyba sprawa powinna być jasna - jasne, że to nie jest oryginalne. Poza tym każdy widzi to co chce i dla jednego coś się podoba, a drugiemu nie. Jedni lubią mieć cyrkle, odblaski i chromowane wstawki, inni gładkie lampy czy kierownicę z ringiem w 2 serii, pewnie ktoś lubi dodatkowe światełka i inne pierdoły a jeszcze inni chcą mieć oryginalne auto i nic nie dokładają - i tak trzeba się z tym pogodzić i już. Przecież nikt za to z klubu nie wyrzuca. Ja mam diesel'a zamiast M180 - sam go nie wkładałem tylko ktoś przede mną, ale wstydzę się trochę tego, i z uporem maniaka będę dążył do oryginału i tyle.
Do Octa: Sądzę, że bierzesz całą sprawę za poważnie.
Do Sebiego: Sebi jak takie smuty będziesz wypisywał to faktycznie wszyscy stąd uciekną - marudzisz i marudzisz. Dwóch ludzi wymieniło między sobą dwa posty a Ty już z tego aferę robisz, że wszyscy stąd uciekną i zostaniemy w małej gromadzie... Każdy wie po co tu jest i jakie są założenia klubu, więc nie sądzę, żeby to odstraszało - a jakieś zgrzyty zawsze są i będą - takie życie. Przypomnij sobie tylko nasz słynny temat lamp
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, które ładnie zmieniłeś już z resztą (tak jak ja lusterko).
![[smiech]](./images/smilies/smiech.gif)
Wszystko będzie
Do Sebyy: Nie denerwuj się tak choleryku jeden, bo ludzie się Ciebie boją
Do Wszystkich: Piszcie w mordę poprawną polszczyzną - będzie czytelniej, jak należy i przynajmniej nikt Wam się do tego nie przyczepi. A na przyszłość bez osobistych wycieczek i czepiania się.
Chyba skończyłem...
Pozdrawiam