michele pisze:
Ale oprócz tego, że opony są głośne, to co chcesz reklamować? Bo to, że są głośne wynika z mieszanki użytej oraz faktury opony. I nawet jak by Ci wymienili na nowe (ten sam model), to po tym przebiegu, albo od początku znów będą tak samo hałasować, więc nie wydaje mi się, żeby cokolwiek z tym zrobić.
Chce reklamowac tylko to ze opony sa glosne, to malo?
oczywiscie jezeli byly by szanse na przyjecie reklamacji to bede wnioskowal o inne opony, bo w innym przypadku to nie ma sensu
Jeszcze nie bylem w tym serwisie w ktorym byly kupione opony, ale wczoraj gadalem z wlascicielem serwisu opon ktory miesci sie po sasiedzku-taki troche znajomy ten wlasciciel.
Jak tylko powiedzialem ze chodzi o GY to odrazu zapytal czy przypadkiem nie Excellence

chyba cos w tym jest
W kazdym razie, powiedzial ze nie mam co sie z tym ciskac, bo Gwarant zwali to na wady zawieszenia w samochodzie, albo zle dobrane opony do samochodu
nie wiedzialem, ze opony powinno sie dobierac do samochodu, ale co jesli np pracownik serwisu polecil te opony a nie inne? przeciez klient nie musi sie na tym znac?
co do zawieszenia w moim samochodzie to nie mam zastrzezen, ale widac kazda wymowka jest dobra zeby wykecic klienta.
po za tym pogrzebalem na necie i widac ze jest mase skarg na te opony, a przeciez nie tylko w mercedesach one jezdza.
tak czy siak przejade sie do tego serwisu i zobacze co oni powiedza
koles z ktorym wczoraj rozmawialem poradzil mi zebym troche popiszczal tymi oponami, wtedy zetrze sie jakas tm warstwa i na jakis czas przestana wyc, ale przeciez ja nie bede zrywal swojego samochodu