bierze sią bardzo łatwo .... ale spłaca
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
ciężko
apropos kredytów to też jestem zainteresowany kupnem autka na krechę
bardzo ważnym dla mnie argumentem jest obsługa przez internet, u mnie "na wsi" nie ma ciekawych banków tak jak w Stolicy
sprawdzałem i czytałem trochę o temacie i z kredytem jest nie problem, nawet żaden problem, lecz trzeba dokładnie sprawdzać bo przy procedurach uproszczonych (czyli kredytobiorca oświadcza jakie ma dochody, nie potrzebne są dokumenty, umowa, zaświadczenia itd) koszty rosną kosmicznie, ale coś za coś
skąd te procedury uproszczone, a no to dlatego, iż od czerwca 2006 prowadzę własną działalność i jakoś ciężko mi wykazać dochód
a wcześniej przez 3 lata pracowałem w kancelarii komornika i rzeczywiście zabezpieczenie kredytu w postaci przewłaszczenia auta na rzecz banku to lipa ... są tacy kombinatorzy, że potrafią i takie autko sprzedać

auto z dnia na dzień traci wartość, dłużnik przestaje płacić dopiero po jakimś czasie a nie po wyjechaniu z salonu/komisu więc w razie licytacji po pokryciu kosztów komorniczych i tak będzie to niewielka kwota
Jeszcze jedno, odradzam kredyt gotówkowy w Eurobanku
moja koleżanka chciał wziąć to po złożeniu i podpisaniu wniosku wysłali jakiegoś przedstawiciela i sprawdzał jak mieszka, przyszedł do jej pracy i chciał widzieć się z właścicielem, poszedl do biura rachunkowego i chciał sprawdzić na liście płac jakie ma zarobki ....
i koniec końców był taki, że wzięła gotówkę w GeMoneyBank-u (wniosek też można złożyć przez sieć)