Nie daj sie oszukac,jakies 2 miesiace temu mialem podobny przypadek,z tym ze probowal oszukac mnie Niemiec z Berlina,super auto za super kase,wplac tylko zaliczke bo on musi byc pewny ze wezmiesz auto !!!
Jak zrobilem sie podejrzliwy to poprosil o wplate zaliczki poprzez western union,czyli wszystko ok,prosil tylko o wysylke na jego nazwisko,kasy nie moze pobrac poniewaz nie jest upowazniony ze wzgledu na brak kodu do aktywacji oraz nieznajomosc hasla,niby wszystko ok. ale jest male ale..... otoz okazalo sie ze do pobrania kasy to wszystko jest potrzebne w takim kraju jak Polska,a w Niemczech nie potrzeba nic !!!,wystarczy tylko ze pojedzie do oddzialu western union i poda swoje dane wraz z jakims dowodem tozsamosci,no i musi znac kwote przelewu,i to wystarczy zebym stal sie ......sponsorem.
Ale ja rowniez wpadlem na genialny pomysl

:)
wypelnilem lipnie blankiet nadania kasy,postawilem jakas lipna stara pieczatka i wyslalem frajerowi skan,ale nie podalem gdzie ma do odbioru kase,ukrylem haslo oraz nadawce,czyli siebie,
po 2 dniach gosciu napisal mi zebym podal mu gdzie moze pobrac kase poniewaz objechal wszystkie punkty western union w Berlinie i nigdzie kasy nie bylo,takze oszust sporo sie natrudzil i nic mu z tego nie wyszlo

:):)
C SportCoupe 230 Kompresor
CLK 320 CDI (Będzie jak sprzedam Kompresora