SoYeR pisze:
2. Broler - jestem zadowolony po oddaniu do nich.
Hej,
Ja mam doswiadczenie tylko z dwoma serwisami. Rok temu w maju nabylem W108 (
http://przemekw.fotosik.pl) i nie majac za duzego budzetu chcialem zrobic najpilniejsze sprawy czyli rozebrac silnik wyczyscic, poszlifowac

i uszczelnic. Zostawilem wtedy samochod na Szyszkowej ... To co moge powiedziec to tylko tyle, ze to partyzanci jakich malo. Partacze na maxa i strasznie nieslowni. Suma sumarum tak uszczelnili silnik, ze za chwile wydmuchalo uszczelke spod glowicy.
Teraz moj mercedes jest od maja tego roku w serwisie u Brlolera. Budzet mam juz wiekszy zatem wzialem sie za remont na maxa. Rozebrali mi silnik, wymiana tlokow, szlifowanie walu itp itd. Fakt ze wszystko trwa ale spowodowane jest to w glownej mierze dostepnoscia czesci. Silnik jest jak nowka, pmalowane elementy, wszystko co bylo zuzyte zostalo wymienione. Teraz koncza robic remont skrzyni automatycznej. Widac, ze sie znaja na sprawie i jak na razie wszystko idzie jak trzeba poza czasem. Dluzy sie. Oprocz czasu oczekiwania na czesci wpluw na wydluzenie pracy ma rowniez fakt, iz wola w miejsce zalegajacego tygodniami na stanowisku staruszka, zrobic kilka szybkich i kasowych napraw biezacych nowszych modeli. To jednak jedyny zarzut, ktory mozna wystosowac pod ich adresem. Jest na to sposob - co drugi dzien sie pojawiac i sprawdzac postepy

)) - no zapomnialem tez o kasie ... sa drodzy ale mozna byc chyba pewnym jakosci. Zobaczymy jak merc bedzie jezdzil ale mysle, ze za max 2 tygodnie nim wyjade
Pozdrawiam,
Przemisko