Mój kolega ze studiów prowadzi serwis klimatyzacji. Może coś pomoże, a na pewno doradzi.
U mnie szczęśliwie klimkę niemiaszki przerobiły na nowy czynnik więc skończyło się tylko na przeglądzie i napełnieniu :]
AKserwis się to nazywa czy jakoś tak, mieszczą sie w dawnym polmozbycie, na zbiegu ulic: Maratońska i Popiełuszki (Retkinia).
Jak będzie "młody" chłopak to powiedz, że Cię Damian przysłał, to może Cię jakoś lepiej potraktują

, jego ojciec też mnie zna, ale pewno nie z imienia
Możesz też podjechać na Starorudzką 12 "auto klima t&m". Oni nie mają starego czynnika, ale jakby co to podszykują klimkę i tylko Cię wyślą "gdzieś" na napełnienie. Mają świetnego spawacza, który przez wiele lat pracował na politechnice i spawa wszystko i wszystkimi metodami, także jakby była "chłodnica" klimy do naprawy to facet da radę
Ja u nich robiłem kilka chłodnic (olejowe, intercooler), ale klimy nigdy... Mówiąc prawdę
Serwis klimki jest też na Obywatelskiej, w blokach na przeciwko salonu/serwisu volvo. Ale widzę, że tam głównie nówki sztuki auta podjeżdżają...
P.S. Chyba znam Twojego merca i brata. Jeździł nim jak miał nogę złamaną, zimą?? Czy mylę tematy?
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)