Witam wszystkich,mam problem ze stacyjką.Kilka razy blokowała się aż w końcu kluczyk został w pozycji rozruchu i nic się nie dało zrobić,musiałem odpiąć akumulator,bo silnik pracował a rozrusznik nadal krecił.Niestety nie obyło się bez zniszczenia całej blokady i kostki z przewodami które wypadły z niej,przy demontażu,z tego co wiem to kluczyk musi być w pozycji zerowej żeby wyjąć tą kostkę,mam dylemat jak nic,nie wiem jak poskładać te przewody żeby wszystko działało,są dwa grube czerowne,jeden zielony,fioletowy,i jeszcze dwa ale nie pamiętam,w kostce są też oznaczenia typu 15,30 ale gdzie każdy z przewodów ma być nie mam zielonego pojęcia, a nie wspomnę już o blokadzie,bo wkładkę widziałem można dostać...powiedzcie czy blokada stacyjki podejdzie od w123,w124?widziałem na internecie komplet razem z uciętymi przewodami,od diesla i od benzyny ale nie wiem czy i która podejdzie! Gdzieś na forum czytałem że wszystkie blokady w w123,w124,w126,w201 są takie same,tylko wkład później musi być również do danego modelu....proszę o pomoc i pozdrawiam
|