FiFi_ino pisze:
Szyby nie mam ogrzewanej.. ani tylnego światła przeciwmgłowego.. A czy jest opcja żeby to było od przednich przeciwmgłowych bo one są w lampie tak? te na dole jeśli dobrze myślę ???
Samochody są już dość wiekowe z bujną historią - być może miał kiedyś. Czy posiadasz daten kartę? pasek papieru z numerkami który mogłeś znaleźć podczas restauracji? Jeśli nie to możesz spróbować rozkodować numery znajdujące się na tabliczce na pasie przednim (trzy cyfrowe), ale nie ma gwarancji że są tam wybite wszystkie kody. Możesz też zamówić daten kartę w postaci mikrofilmu wg. instrukcji podklejonej w jednym z wątków.
Do przednich halogenów raczej służy włącznik świateł przednich ale kwestia tego z którego roku dokładnie masz auto, a co do halogenu tylnego - u mnie było podobnie. Fizycznie nie było ale pownienem mieć. Znajdował się nad tłumikiem przymocowany do zderzaka - ze względu na działające spaliny, mocowanie i sam halogen rdzewiał, więc nie wykluczone że ktoś ko usunął.
FiFi_ino pisze:
Tez mi się tak wydaje.. tylko pytanie czy on musi mieć zwarcie do gaźnika ? raczej nie wydaje mi się.
To go na razie odłącz/wymień lub pojedź do elektryka. JEdyna różnica to że nie będzie ssania co przy tej pogodzie jest do wytrzymania.
Po co ci gaz w takim klasyku?