b@rtek pisze:
To przyznam chlopaki ze jestem mocno zdziwiony...Myslalem ze oddajac auto do ASO wszystko bedzie jak nalezy a tu prosze...
z tym twoim znaczkiem prosche tez sie jeszcze zdziwisz ...

trocin pisze:
Wiadomo ze ASO ASO nie rowne zapewne sa tez porzadne, np. duzo dobrego slyszalem o Kaliszu.
nie są źli...jak na nasze wielkopolskie podwórko.
W sec'u przegląd zrobili bardzo uczciwie , zresztą obaj własciele doglądają serwisu. Z s-ka bywa róznie, ale generalnie się mowi ,że po 140 już v12stki nikt nie potrafi serwisować. Na pewno rozwiązują ok 80 % problemów , co jest i tak super .Wiekszość serwisiów padała na zas'ie.
Na to co serwisów zwiedziłem w życiu naprawde ich polecam. Do tego panuje tam taka meska atmosfera. Nie ma uczucia krypto-ped...
Co do reszty naszej floty też sobie dobrze radza,ale to już są raczej maluchy bo 500 i w dół.(i raczej mnie one nie interesują )
Tak samo nikt ze znajomych nie narzeka.
Co do cen też sa naprawdę uczciwe.Nie potrafię teraz przytoczyć ale na bank nie zabijają.Zresztą z tego co pamiętam rbg maja o 40% tańsza niż w poznaniu na michała.
W zeszłym tygodniu akurat ojciec mie poprosił o odbiór jego auta ze serwisu, to nie dość ze dorobili kluczyk bez naszej wiedzy , to jeszcze zapłaciłem fakturę na 16 tys netto.(a to tylko była wymiana oleju + klocki ) To takie wtrącenie na temat uczciwości aso, nie bede pisał gdzie,choć poznań jest na tyle mały ,że i tak wiadomo