MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 13, 2025 7:13 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PDA WM5 problem
kombatant
Awatar użytkownika

Mam maly problem, ze swoim PDA. Jak go zanabylem byla zainstalowana jakas nakladka spolszczajaca na WM5, wersja orginalna byla wersja francuska (tfu!).
Niestety po odinstalowaniu ze "Start'u" zniknely wszystkie skroty programow, ustawienia (panel sterowania) a zostaly tylko ostatnio otwierane pliki i programy. Zainstalowalem nakladke z j. angielskim ale w Starcie dalej pustka - co z tym fantem zrobic? Czy istnieje jakies narzedzie konfiguracyjne, ktore umozliwia pnowne wsadzenie tam skrotow?
Nadmienie, ze uzywan cLunch, wiec mam skroty na pulpicie, ale chcialbym miec tez dostep ze Start'u...

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
wiarus junior

A wejdź w Start>settings>menus i tam sie ustawia, teraz mam WM 6 ale mialem wczesniej WM 5 i chyba jest tak samo

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Jak bym mial Start->Settings albo Start->Ustawienia to bym wszedl :-) Niestety, jak juz napisalem wczesniej mam Start-> ... pusto [szalone]

A moze mi ktos sprawdzic jaka aplikacja jest odpowiedzialna za "Menus" <br>Dodano po 5 godzinach. 18 minutach.:<br> No i jeden problem zwalczylem... nie wiem dlaczego ale umnie w katalogu Windows byl katalog "Menu Start" z linkami do programow, podczas gdy system poszukiwal "Start Menu". Po zmianie nazwy prawie wszystko wrocilo do normy - otwierajac Start mam juz skroty do programow.
Zostal jeszcze jeden problem - niestety Settings (Ustawienia) mam puste - moglby ktos mi pomoc i podac liste linkow (i programow docelowych) jakie tam normalnie sie znajduja? <br>Dodano po 16 godzinach. 56 minutach.:<br> Zrobione - wystarczylo zmienic nazwe folderu z "Ustawienia" na "Settings" i wszystkie potrzebne programy magicznie sie w nim objawily?! :o <br>Dodano po 3 godzinach. 32 minutach.:<br> Jeszcze takie male pytanie - zanim sam sobie zdarze odpowiedziec.
Czy da sie przesunac ikonki z tray'a na pasek na samym dole (tam gdzie jest skrot do kalendarza i kontaktow) tak jak bylo w WM 2003?

W124 230E '87
Drink Beer!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00